Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Visa, ένας παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό της, με μεγάλο δώρο ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο Volkswagen ID.4. Σκοπός του διαγωνισμού, ήταν να ενισχύσει τη γνώση γύρω από τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην αγορά της Κύπρου, με ένα έπαθλο που αντανακλά πλήρως τους στόχους της Visa για τη βιωσιμότητα και τη δέσμευσή της προς αυτήν.

Ο Μιχάλης Ιωαννίδης, Country Manager της Visa Κύπρου, είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τον νικητή του δημοφιλούς διαγωνισμού της Visa. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Στη Visa, συνεργαζόμαστε προληπτικά με προγραμματιστές υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) για να διασφαλίσουμε ασφαλή, διαλειτουργικά συστήματα πληρωμών με απρόσκοπτη εμπειρία πελατών. Καθώς στόχος μας είναι να επιταχύνουμε την υιοθέτηση οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων, συμβάλλοντας σε ένα πιο πράσινο και καθαρό αύριο. Ευχόμαστε η Μαρία να απολαύσει το νέο της αυτοκίνητο.»

visauni2

Ο διαγωνισμός διήρκεσε περίπου 4 μήνες και καλούσε το κοινό να πραγματοποιήσει τις καθημερινές συναλλαγές του με Visa, χρησιμοποιώντας τις κάρτες, το κινητό τηλέφωνο ή τις φορητές συσκευές. Ζητήθηκε από τους καταναλωτές να τραβήξουν φωτογραφίες των αποδείξεων Visa POS και να τις ανεβάσουν εύκολα στην ειδική σελίδα του διαγωνισμού μέχρι 31/01/2024 για μια ευκαιρία να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Καθώς όμως κάθε μοναδική απόδειξη, αντιστοιχούσε σε μία συμμετοχή, κάθε συμμετέχοντας μπορούσε να έχει όσες συμμετοχές επιθυμούσε.

visauni3

Ο τυχερός νικητής αναδείχθηκε έπειτα από την κλήρωση στις 12/02/2024.

Ο Μιχάλης Ιωαννίδης, Country Manager της Visa Κύπρου παρέδωσε το αυτοκίνητο στη νικήτρια, Μαρία Σαμψών, στα πλαίσια μιας ειδικής εκδήλωσης στις 10/04/2024.

Για τη Visa

H Visa (NYSE: V) είναι παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές, διευκολύνοντας τις συναλλαγές πληρωμών μεταξύ καταναλωτών, εμπόρων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κυβερνητικών φορέων σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές. Η αποστολή μας είναι να συνδέσουμε τον κόσμο μέσω του πιο καινοτόμου, βολικού, αξιόπιστου και ασφαλούς δικτύου πληρωμών, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα, επιχειρήσεις και οικονομίες να αναπτυχθούν. Πιστεύουμε ότι οι οικονομίες που περιλαμβάνουν τους πάντες παντού, “ ανεβάζουν” τους πάντες παντού και βλέπουν την πρόσβαση ως θεμελιώδη για το μέλλον της κίνησης χρήματος. Μάθετε περισσότερα στο www.visa.com.cy

Δειτε Επισης

Φοβάται ανθρωπιστική κρίση αν το Ισραήλ αποκόψει τις παλαιστινιακές τράπεζες η Τζάνετ Γέλεν
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3o κύκλο μαθημάτων του προγράμματος κατάρτισης κρεοπωλών
Σε υψηλό 12 μηνών η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη
JP Morgan: Αναθεωρεί θετικά την εκτίμησή της για Κίνα-Αναμένει ανάπτυξη 5,2% το 2024
Fed: Μεγαλώνει η συναίνεση για ψηλά επιτόκια διαρκείας-Αβεβαιότητα για τον πληθωρισμό
Πτώση μεγαλύτερη του 1% για τον χρυσό μετά το πολυήμερο ράλι
Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι CEOs για το 2023
Βρετανία: Πράσινο φως από την FCA για τα ETPs κρυπτονομισμάτων
Σε χαμηλό τριών ετών τον Απρίλιο ο πληθωρισμός στη Βρετανία
Έλληνας αξιωματούχος Κομισιόν βλέπει €100 δισ. επενδύσεις σε τσιπ έως το 2030