Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εκστρατεία Support Pink της αλυσίδας καφέ Bean Bar, που ήταν αφιερωμένη στη στήριξη των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, το Bean Bar ένωσε τις δυνάμεις του με την Europa Donna Κύπρου, προσφέροντας μέρος των εσόδων του για την ενίσχυση της οργάνωσης, η οποία επί 20 χρόνια έχει αφιερωθεί στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και άλλων γυναικολογικών μορφών καρκίνου. Συγκεκριμένα, το 10% των συνολικών πωλήσεων του Bean Bar κατά την εβδομάδα 4 με 10 Μαρτίου 2024, διατέθηκε για την οικονομική ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου, της οποίας το έργο για την συγκεκριμένη ασθένεια είναι πολυδιάστατο και εξαιρετικής σημασίας για τους ασθενείς και το περιβάλλον τους.

Οι φίλοι του Bean Bar συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια στήριξης της Europa Donna Κύπρου, βοηθώντας την αλυσίδα να συγκεντρώσει για το σκοπό αυτό ποσό, το οποίο ανέρχεται περίπου σε €7000. Την καμπάνια στήριξαν και αρκετοί πολίτες που έχουν στον κύκλο τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη απέναντι στον καρκίνο του μαστού, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχουν τέτοιες συλλογικές ενέργειες για την ενθάρρυνση και την υποστήριξη των ασθενών.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν, επίσης, η συμβολή των εργαζομένων της εταιρείας, καθώς πολλοί από αυτούς ανέβασαν στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, stories με τα ποτήρια του Support Pink, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εκφράζοντας την υπερηφάνεια τους για το γεγονός ότι η εταιρεία στην οποία εργάζονται αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στήριξης των συνανθρώπων μας.

«Για εμάς, την οικογένεια των Bean Bar, η κοινωνική υπευθυνότητα είναι κάτι περισσότερο από δέσμευση. Είναι καθημερινή πράξη απέναντι στους πελάτες μας και την κυπριακή κοινωνία. Για αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με την εκστρατεία Support Pink είχαμε τη δυνατότητα να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στο σπουδαίο έργο της Europa Donna Κύπρου, η οποία με συνέπεια στηρίζει πολυεπίπεδα τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην εκστρατεία μας γέμισε συγκίνηση και αισιοδοξία», ανέφερε, σε δήλωσή της, η Βrand Manager του Bean Bar, Αντωνία Κουμέττου.

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
Τι προμηνύει το μέλλον της λογιστικής από τη σκοπιά γνωστών CEO
ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος γραμματέας-διευθυντής ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας