Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024

Το 2024 είναι η χρονιά του Cloud ERP, που τροφοδοτείται από το Business AI, και πρόκειται να αναδιαμορφώσει το επιχειρηματικό τοπίο.

Η Gartner προβλέπει ότι μέχρι το 2028, το cloud computing θα μετατραπεί από disruptive σε κάτι απαραίτητο για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, ενισχύοντας τον κρίσιμο ρόλο του Cloud ERP στο σημερινό επιχειρηματικό τοπίο.

Η ανάγκη για καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα και ροές εσόδων, σε συνδυασμό με την ικανότητα ταχείας μεταστροφής ανάλογα με τις επιχειρηματικές ανάγκες, έχει ενταθεί.

Μια λύση Cloud ERP όπως αυτή που προσφέρει η SoftOne αναδεικνύεται ως η ταχύτερη οδός για τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό και την καλλιέργεια προηγμένων επιχειρηματικών δυνατοτήτων που αγγίζουν κάθε πτυχή μιας επιχείρησης.

ERP, αυτοματοποίηση και ΑΙ

Η πανδημία οδήγησε σε ένα κύμα αυτοματοποίησης, απελευθερώνοντας σε ένα βαθμό τις δυνατότητες των εργαζομένων και επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε πιο στρατηγικές πρωτοβουλίες. Η αυτοματοποίηση και το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον του ERP.

Το 2024 υπόσχεται να είναι η χρονιά του επιχειρηματικού Cloud ERP με ΑΙ. Χάρη στην Τεχνητή Νοημοσύνη, μπορούμε πλέον να φανταστούμε inventory σε πραγματικό χρόνο βελτιστοποιημένα με προβλέψεις, αυτοματοποιημένες αγορές που ενεργοποιούνται από προβλέψεις ζήτησης και αυτοθεραπευτικά συστήματα που διορθώνουν τα σημεία συμφόρησης πριν γίνουν προβληματικά.

Ισχυρά ERP Analytics

Τα ERP analytics δεν αφορούν πλέον μόνο την εξέταση του παρελθόντος, αλλά και την κατανόηση του παρόντος και τη διαμόρφωση του μέλλοντος. Ακριβώς όπως έχουμε πλέον πρόσβαση σε αναφορές πραγματικού χρόνου που απαντούν σε ερωτήσεις του τύπου “τι θα γινόταν αν” και “τι μπορεί να γίνει”, οι εταιρείες μπορούν να προβλέψουν το κόστος μεταφοράς με ενσωματωμένη ΑΙ και αναλύσεις συνομιλίας, βασισμένες σε μηνύματα, και οι λιανοπωλητές μπορούν να εξατομικεύσουν την εξυπηρέτηση πελατών με βάση την ανάλυση δεδομένων.

Οι δυνατότητες είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν τα πάντα, από τον εξορθολογισμό των διαδικασιών παραγωγής έως την πρόβλεψη της κατανάλωσης ενέργειας. Καθώς τα ERP analytics συνεχίζουν να εξελίσσονται, ο ρόλος τους στη διαμόρφωση ενός υπεύθυνου και ελπιδοφόρου μέλλοντος για τις επιχειρήσεις θα αυξάνεται συνεχώς.

  • Το ERP και η βιωσιμότητα

Μια μελέτη της Oxford Economics συνδέει τους ηγέτες της εφοδιαστικής αλυσίδας με τη βιωσιμότητα, τονίζοντας τον σημαντικό αντίκτυπο αυτών των επιχειρησιακών επιλογών. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πλέον στραμμένα στη βιωσιμότητα, καθώς το cloud ERP και η ΑΙ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον επιχειρηματικών πρακτικών.

Η ενσωμάτωση του Cloud ERP με την ΑΙ, επιταχύνει τους στόχους της βιωσιμότητας, παρέχοντας ένα πρακτικό “πράσινο βιβλίο” για την παρακολούθηση των εκπομπών, τη βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού και τη διασφάλιση της κανονιστικής συμμόρφωσης για ένα πιο περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο μέλλον.

Δειτε Επισης

Χρηματοδότηση $6 δις για την xAI του Έλον Μασκ
Έως 25% υψηλότεροι μισθοί σε όσους έχουν δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης
CITEA Digital Cyprus Conference: Οι τέσσερις πυλώνες που θα εστιάσει η φετινή διοργάνωση
Microsoft: Παρουσίασε υπολογιστές τεχνητής νοημοσύνης με δυνατότητες… big brother
Σε δυναμική πορεία το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας και στους «strong innovators» η Κύπρος
Το TikTok στα βήματα του YouTube: Δοκιμάζει βίντεο διάρκειας 60 λεπτών
SoftOne Technologies Α.Ε.: Οι τρεις εταιρείες που προχωρούν σε απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας
Υπηρεσία Data Analytics-As-A-Service: Στρατηγική συνεργασία της TheMagnet®️ με την Analytical Solutions
ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μια 10ετία θα φέρει η τεχνητή νοημοσύνη
Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη