Ενίσχυση του κυπριακού brand: Μια συλλογική υπόθεση

Στο συνεχώς εξελισσόμενο οικονομικό περιβάλλον και τον έντονο ανταγωνισμό που επικρατεί μεταξύ των διαφόρων δικαιοδοσιών για την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, ο τομέας των επαγγελματικών υπηρεσιών διαδραματίζει έναν ζωτικό ρόλο.

Μία από τις χώρες που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της διαδικασίας είναι η Κύπρος, όπου stakeholders, βασικοί κυβερνητικοί φορείς και ιδιωτικός τομέας ενώνονται, με έναν κοινό στόχο: να καταστήσουν τη χώρα ένα ελκυστικό διεθνές επιχειρησιακό κέντρο.

Το φετινό 9ο Cyprus Professional Services Conference που διεξάγεται τον Μάιο στη Λευκωσία εστιάζει στην αναταραχή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας λόγω των διεθνών κρίσεων αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει για βιώσιμη ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

Λίγο πριν κλείσει την πρώτη του δεκαετία, ο θεσμός επιστρέφει για να εξετάσει την επίδραση της πολιτικής στην ανταγωνιστικότητα, τις εμπορικές ευκαιρίες που προσφέρονται και τους τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών για αποτελεσματικότερη και βελτιστοποιημένη εμπειρία πελατών.

Το συνέδριο αποτελεί μια πλατφόρμα συζήτησης και ανάπτυξης γνώσεων, συγκεντρώνοντας τους ηγέτες του τομέα στην Κύπρο ώστε η χώρα να συνεχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον της διεθνούς επενδυτικής αγοράς.

Μεγάλη εμπειρογνωμοσύνη στην παροχή επικοινωνιακής στήριξης σε επιχειρηματικά κέντρα και φορείς ανά το παγκόσμιο διαθέτει η Kreab Worldwide. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Chris Philipsborn, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Kreab Worldwide θα παραστεί στο πολυαναμενόμενο γεγονός για να δώσει επί σκηνής πολύτιμες συμβουλές στους παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών ώστε με τη σειρά τους να γίνουν και οι ίδιοι συντελεστές μιας εθνικής προσπάθειας για ένα κράτος που να χαρακτηρίζεται ως η ιδανική επιλογή για επενδυτές και επιχειρήσεις.

To Συνέδριο

Μετά από δεκαετίες σταθερότητας και ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια ο τομέας των επαγγελματικών υπηρεσιών κινείται σε ταραγμένα νερά, μέσα σε ένα ναρκοπέδιο πρωτοφανών διεθνών κρίσεων. Ποτέ άλλοτε η ανάγκη για μετασχηματισμό δεν ήταν τόσο εμφανής σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα, από την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και την είσοδο σε νέες αγορές, έως τον τεχνολογικό μετασχηματισμό και τις απαιτήσεις βιωσιμότητας.

Κατά το φετινό Professional Services Conference με ημερομηνία διεξαγωγής την 21η Μαΐου 2024 και τοποθεσία το Hilton Nicosia, ο θεσμός θα εμβαθύνει σε θέματα πολιτικής, εμπορικά και εταιρικά, φέρνοντας στο προσκήνιο τις εμπειρίες και τις συστάσεις γνωστών διεθνών επιχειρηματιών ως μελέτες περίπτωσης για τον στρατηγικό σχεδιασμό, τη δημιουργία εσόδων και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών.

Όπως πάντα, θα συγκεντρώσει τους ηγέτες του κλάδου στην Κύπρο για να συμμετάσχουν και να συζητήσουν με διεθνείς προσωπικότητες για το μέλλον ενός κλάδου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ποιους αφορά

Τι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα οι παροχείς επαγγελματικών υπηρεσιών για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη; Αν ανήκεις σε έναν από αυτούς, δήλωσε έγκαιρα τη συμμετοχή σου και πάρε πολύτιμες απαντήσεις.

Το συνέδριο απευθύνεται, συγκεκριμένα, σε:

  • Λογιστικές, Ελεγκτικές και Φορολογικές εταιρείες
  • Δικηγορικά Γραφεία και Νομικοί Σύμβουλοι
  • Πάροχους Διοικητικών Υπηρεσιών
  • Πάροχους Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης
  • Διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχείων και Επενδύσεων
  • Τράπεζες και άλλες χρηματοπιστωτικές ιδρύσεις
  • Σύμβουλοι Διαχείρισης Πλούτου
  • Εταιρείες που λειτουργούν στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα
  • Διευθυντές Κυβερνητικών Υπηρεσιών και αξιωματούχοι από Ρυθμιστικά Όργανα

Πληροφορίες

Main Sponsor: Bank of Cyprus

Sponsor: Softline Computer Systems

Fintech Sponsor: ECOMMBX

With the Support of: CIFA, CYFA, ISACA Cyprus Chapter

Organiser: ΙΜΗ

Supporter: EY, Invest Cyprus, KPMG, PwC Cyprus, Marshall Islands (RMI)

Communication Sponsors: CBN, GOLD, IN Business magazine, Super FM

Δειτε Επισης

Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Το REPowerEU σηματοδοτεί μια νέα εποχή
Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου βελτιώνει την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και ενισχύει την οικονομία
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»