Sovereign Group: Τα 25χρονα και η επιτυχής τελετή απονομής των μαθητικών βραβείων(pics)

Χαμόγελα ευτυχίας και σημαντικά μηνύματα για την τέχνη άφησε πίσω της η διεξαγωγή της τελετής βράβευσης των Μαθητικών Βραβείων «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024», στη Λεμεσό.

Το Sovereign Group γιόρτασε 25 χρόνια παρουσίας με την πραγματοποίηση των Μαθητικών Βραβείων, στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού, στο πλαίσιο των οποίων δύο μαθήτριες βραβεύτηκαν για το έργο τους.

Το βραβείο «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» κέρδισε μέσα από τη ψηφοφορία των κριτών, η Άννα Πηγασίου από το Λύκειο Κύκκου Β’, με το έργο «Η Ελευθερία της Έκφρασης». Της βραβευθείσας απονεμήθηκε χρηματικό βραβείο αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο θα μοιραστεί μεταξύ της ίδιας και του σχολείου της.

IMG_8785

Το βραβείο κοινού «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» κέρδισε η Sofia Mircheva από το σχολείο The International School of Paphos, με το έργο «Η Πορεία μου προς την Ισορροπία».

Η βραβευθείσα έλαβε την τιμητική διάκριση, μέσα από τις ψήφους του κοινού και της απονεμήθηκε χρηματικό βραβείο αξίας 1.100 ευρώ, το οποίο θα μοιραστεί μεταξύ της ίδιας και του σχολείου της.

IMG_8799

«Τα βραβεία γιορτάζουν τη σημασία της τέχνης», δήλωσε, νωρίτερα, κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής της Sovereign Group στην Κύπρο, Γιώργος Αγιομαμίτης.

Στόχος είναι, όπως ανέφερε, η αναγνώριση των ταλαντούχων νέων και η επιβράβευση προγραμμάτων τέχνης στα σχολεία, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους μαθητές, καθώς και η συνεργασία με φορείς για την προώθηση της τέχνης, ευρύτερα.

Τέλος, ο κ. Αγιομαμίτης, ευχαρίστησε, τους μαθητές και τα σχολεία που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό συγχαίροντας τους για τη συμμετοχή τους και τα αξιόλογα έργα τους.

IMG_8563

25 χρόνια παρουσίας

To Sovereign Group ιδρύθηκε το 1987, εργοδοτεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους, βρίσκεται σε 20+ γραφεία παγκοσμίως σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική, έχει αποκτήσει περισσότερες από 30 άδειες από διεθνείς αναγνωρισμένες ρυθμιστικές αρχές και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους επαγγελματίες φορολογικούς φορείς, οργανισμούς Σχεδιασμού και Εταιρικών Υπηρεσιών στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 πελάτες, που περιλαμβάνουν εταιρείες, επιχειρηματίες, ιδιώτες επενδυτές ή άτομα υψηλής καθαρής αξίας και τις οικογένειές τους – και διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση που υπερβαίνουν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το τμήμα Εταιρικών Υπηρεσιών της Sovereign Group παρέχει τη σύσταση και τη διαχείριση εταιρείας σε όλες τις δικαιοδοσίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη και στήριξη, βοηθώντας έτσι εταιρείες όλων των μεγεθών να εγκαταστήσουν και να διατηρήσουν με επιτυχία τις δραστηριότητές τους στις ξένες αγορές.

IMG_8655

Το τμήμα Private Client Services της Sovereign Group παρέχει ασφαλή, αποτελεσματικό σχεδιασμό πλούτου και διαδοχής σε οικογένειες και επιχειρηματίες που κινούνται διεθνώς. Ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δομών, χρησιμοποιώντας καταπιστεύματα, εταιρείες και άλλα μέσα, για τη διατήρηση και προστασία περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων.

IMG_8714

IMG_8727

IMG_8864

Δειτε Επισης

«Έχουμε δώσει πάρα πολύ χρόνο, δεν είχαμε άλλη επιλογή από τη λύση της σύμβασης με την Kition»
Η νέα συνεργασία της Ablebook-Τα 22 εστιατόρια της McDonald's στην πλατφόρμα
Αμοιβαία βούληση Κύπρου-Κατάρ και μεγάλες προοπτικές συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων
Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο λιμάνι και στην μαρίνα της Λάρνακας και πώς απαντά ο Βαφεάδης στην Kition
Στον αστερισμό των ESG: Η Υπ. Γεωργίας για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης
Εύσημα Επικεφαλής Επιστήμονα στο Τμήμα Βιοπληροφορικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου
Οι κορυφαίοι της Eurolife για το 2023
Το ΤΕΠΑΚ κορυφαίο στη διδασκαλία σε Κύπρο και Ελλάδα
H RSM Cyprus υπερήφανος υποστηρικτής του 9ου Cyprus Professional Services Conference
Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι της Περνέρα στο Παραλίμνι-«Η κατάσταση είναι καταστροφική»