Powered by

Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα

Δέκα χρόνια επιτυχίας συμπληρώνει φέτος η γνωστή κυπριακή αλυσίδα καφέ Kawacom's, σηματοδοτώντας μια δεκαετία καλλιέργειας κουλτούρας και αγάπης για τον καλό και ποιοτικό καφέ στον τόπο μας.

2

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους καταναλωτές οι οποίοι της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια, η Kawacom’s σε συνεργασία με τα 22 καταστήματά της, δίνει την ευκαιρία σε 22 άτομα να κερδίσουν από μια συλλεκτική μηχανή Κawacom’s μαζί με 10 πακέτα Ipanema Coffee Capsules για να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καφέ από τα Kawacom΄s στην άνεση του δικού τους χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε Facebook και Instagram. Η διαδικασία θα διαρκέσει από τις 11 έως 21 Απριλίου 2024.

Πάρτι αγάπης και προσφοράς

Οι εορτασμοί κορυφώνονται με ένα διαφορετικό πάρτι, το Σάββατο 20, Απριλίου, στο κατάστημα της Διαγόρου στη Λευκωσία, όπου θα προσφέρεται δωρεάν καφές από τις 08:00 μέχρι τις 14:00. Παράλληλα, στον χώρο από τις 10.00-12.00 θα λαμβάνει χώρα κι ένα ξεχωριστό Adoption Day όπου θα στηρίξουμε το Simba Animal Aid.

3

Νέα εποχή, ίδια απόλαυση
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αλυσίδα Kawacom’s έχει ταυτιστεί τόσο με τον καλό καφέ όσο και με την άνεση. Το λέει άλλωστε και το όνομά της, το οποίο συνδυάζει το «Kawa» που είναι η αραβική ονομασία του καφέ και το «com» το οποίο είναι το πρώτο συνθετικό λέξεων που αποπνέουν οικειότητα, όπως comfort, companion, community και commitment, λέξεις που αντικατοπτρίζουν το brand.

Η αλυσίδα που πρόσφατα μπήκε σε νέα εποχή, με ανανεωμένη ταυτότητα και εικόνα στα καταστήματά της, εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητά της το προϊόν της, προσφέροντας ένα χαρμάνι καλού και ποιοτικού καφέ Ipanema Espresso.

Πιο συγκεκριμένα εστιάζει στην προσφορά 100% Arabica καφέ, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ Ipanema, δίνοντας προτεραιότητα στη γεύση, στο άρωμα και το χαρμάνι, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που συνδυάζει τη μίνιμαλ αισθητική με μια μοντέρνα προσέγγιση, προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, με στόχο το χτίσιμο μιας πιο ισχυρής και δυναμικής εικόνας.

Πέρα από τα ροφήματα, διαθέτει και μια πλούσια γκάμα νόστιμων snacks όπως αλμυρά, σάντουιτς και γλυκά, όλα φρέσκα και φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες, στοιχεία που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα.

4

Ξεχωριστή εμπειρία
Χαρακτηρίζεται ως ένα premium brand και σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και την άμεση πρόσβαση, προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία με άμεσο αποδέκτη όλους εμάς, τους καταναλωτές.

Στην αλυσίδα καφέ Kawacom’s ο καφές πρωταγωνιστεί παντού, μίας και το ταξίδι στον κόσμο του καφέ, στην καινοτομία και τη γνώση δε σταματά ποτέ. Με motto «Comfort in every sip», η εταιρεία έχει κτίσει μία νέα ταυτότητα, καθιερώνοντας με δυναμισμό την ήδη ισχυρή, συμπαγή της οντότητα που θα γίνει και δική του καταναλωτή.

5

Η ταυτότητα
H Kawacom’s είναι κυπριακή αλυσίδα καφέ που παρέχει υπηρεσίες franchise. Πρωτοσυστήθηκε στην Κύπρο το 2014 και σήμερα ήδη αριθμεί 22 καταστήματα σε όλο το νησί. Η ισχυρή γνώση της αγοράς, σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη διεθνή τεχνογνωσία, από το δίκτυο της Kawacom Hellas, την καθιστούν ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα καφέ.

Σήμερα, πίστη στη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικού καφέ και υπηρεσιών, συνεχίζει να βαδίζει μπροστά προσαρμόζοντας τη στρατηγική της στις απαιτήσεις της εποχής και των πελατών της.

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο