Legal 500 EMEA 2024: «Top Tier Firm» σε τρεις τομείς πρακτικής η δικηγορική Pyrgou Vakis

Η Δικηγορική Εταιρεία Pyrgou Vakis, επανειλημμένα αναγνωρισμένη ως «Top Tier Firm» από το Legal 500 EMEA, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το γραφείο έχει για ακόμη μία φορά ταξινομηθεί και αναγνωριστεί ως «Top Tier Firm» σε 3 τομείς πρακτικής από το Legal 500 EMEA 2024, και συγκεκριμένα για τους τομείς «Banking & Finance», «Commercial, Corporate and M&A» και «Dispute Resolution».

Στον τομέα του «Dispute Resolution», η Μελίνα Πύργου, ο Δημήτρης Βάκης, η Δέσποινα Ανδρέου και η Νότα Πελεκάνου έχουν αναγνωριστεί ως «Recommended Lawyers».

Η Μελίνα Πύργου έχει αναγνωριστεί ως «Leading Individual» στον τομέα «Commercial, corporate and M&A», ο οποίος επίσης αναγνώρισε τους Δημήτρη Βάκη και την Γεωργία Παπά ως «Recommended Lawyers».

Στον τομέα του «Banking & Finance», οι Δημήτρης Βάκης, Γεωργία Παπά και Μελίνα Πύργου έχουν αναγνωριστεί ως «Recommended Lawyers».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωριζόμαστε επανειλημμένα ως «Top Tier Firm» από το Legal 500 EMEA. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για τη συνεχή τους αναγνώριση στη ποιότητα των νομικών υπηρεσιών μας» δήλωσε η Μελίνα Πύργου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δικηγορικής Εταιρείας Pyrgou Vakis.

Η κ. Πύργου πρόσθεσε: «Συγχαίρουμε την ομάδα μας που επανειλημμένα επιτυγχάνει τέτοια υψηλή αναγνώριση και παραμένουμε δεσμευμένοι στον στόχο μας ως γραφείο να παρέχουμε άριστες, ευέλικτες και καινοτόμες νομικές υπηρεσίες με επίκεντρο τον πελάτη». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμες στη ιστοσελίδα www.pyrgouvakis.com

Δειτε Επισης

Ενημερωτικές ημερίδες ΣΕΛΚ για τα μέλη του-Οι εξελίξεις στον χώρο του επαγγέλματος
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το OPAP Nicosia 3x3
Μάριος Σκανδάλης: Οι σημαντικές θεσμικές αλλαγές για τις οποίες πρωτοστάτησε το Cyprus Integrity Forum
Εδραίωση CPMA σε θέματα μισθοδοσίας, εργασιακά, φορολογικά και ανθρώπινου δυναμικού
Πάνω από 3.000 επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν με τη Wolt στην Κύπρο το 2023
ΤΕΠΑΚ: Διοργάνωσε με επιτύχια νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι…»
Το Waste Wisely Cyprus στις υπεραγορές Αλφαμέγα
PlantHealth4Life: Η ευρωπαϊκή εκστρατεία επιστρέφει μεγαλύτερη και σε προσκαλεί να συμμετέχεις
Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο με αποκλειστική εκπροσώπηση τα πολυτελή σκάφη αναψυχής της Apreamare