NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα

Η NEDECO Electronics Ltd - ηγέτιδα εταιρεία παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις - σε συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise διοργάνωσαν την Τετάρτη, 10 Απριλίου, στο Lemon Park στη Λευκωσία, ενημερωτική ημερίδα με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και των λύσεων δικτύου για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, ομιλητές και εκπρόσωποι του στρατού, της κυβέρνησης, της αστυνομίας και των media.

Την ενημερωτική ημερίδα συντόνιζε η δημοσιογράφος Μέλανη Στέλιου, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έδωσε τον λόγο στους εξειδικευμένους επαγγελματίες από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό που είχαν προσκληθεί για να αναπτύξουν το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης.

IMG_9158

Ο CEO της NEDECO Εlectronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, αναφέρθηκε στη διαχρονική σχέση και συνεργασία που διατηρούν με την Alcatel-Lucent, γεγονός που συνέβαλε στις ουσιαστικές, ποιοτικές και άμεσες υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την άμεση ανταπόκρισή μας και το after sales support, κυρίως επειδή απευθυνόμαστε σε μεγάλους οργανισμούς που διαχειρίζονται θέματα υγείας, παιδείας αλλά και κρατικής ασφάλειας».

Ο Channel Sales Manager της Alcatel-Lucent Enterprise Κωνσταντίνος Μακκάς, αφού ανέπτυξε το πλούσιο ιστορικό και την εμπειρία τους στον χώρο των επικοινωνιών, εστίασε στους στόχους και τη στρατηγική τής εταιρείας για το μέλλον, επισημαίνοντας πως: «Η εταιρεία παρέχει διαχρονικά ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις, βάσει των αναγκών του πελάτη. Σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σε οργανισμούς σε οριζόντια κλίμακα, καθώς δεν παρέχουμε μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες».

Στην παρουσίασή του, ο Director Business Development Network Division, Sebastien Claret, εξήγησε τα τεχνολογικά trends της αγοράς, εστιάζοντας στην τεχνητή νοημοσύνη, τις ψηφιακές διαδικασίες, αλλά και το πολύ σημαντικό κομμάτι της κυβερνοασφάλειας.

Ο Director TSS SOUTH EUROPE, Miguel Diaz, ανέλυσε την επικοινωνία στην ψηφιακή εποχή, και την ανάγκη για την ενοποίηση των διαφορετικών καναλιών επικοινωνίας και επαφής ώστε να γίνεται πιο λειτουργική η καθημερινότητα των χρηστών. Ο κος Diaz εστίασε ιδιαίτερα στο μέλλον του χώρου εργασίας, το οποίο χαρακτήρισε ως «κατ’ εξοχήν ψηφιακό».

Στο panel συζήτησης συμμετείχαν επίσης οι Βάσος Γεωργίου, από το The Island Private School και Ανδρέας Καλογήρου εκ μέρους της Αστυνομίας Κύπρου, οι οποίοι εξήγησαν τη σημασία των δικτύων επικοινωνίας και ασφάλειας σε οργανισμούς, όπως αυτούς που εκπροσωπούν. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήματα και απορίες που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι στα μέλη του panel.

Μετά το πέρας της συζήτησης ακολούθησε γεύμα.

Η εκδήλωση παρουσίασε και έριξε φως στη σημαντικότητα της επικοινωνίας σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ραγδαία, καθιστώντας την το άλφα και το ωμέγα της καθημερινότητας. Με την τεχνολογία να έχει δημιουργήσει τομές σε κάθε πτυχή της ζωής μας, η ανάγκη για αδιάκοπη συνδεσιμότητα και διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των μέσων που προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, είναι μεγάλη.

Δειτε Επισης

Χρηματοδότηση $6 δις για την xAI του Έλον Μασκ
Έως 25% υψηλότεροι μισθοί σε όσους έχουν δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης
CITEA Digital Cyprus Conference: Οι τέσσερις πυλώνες που θα εστιάσει η φετινή διοργάνωση
Microsoft: Παρουσίασε υπολογιστές τεχνητής νοημοσύνης με δυνατότητες… big brother
Σε δυναμική πορεία το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας και στους «strong innovators» η Κύπρος
Το TikTok στα βήματα του YouTube: Δοκιμάζει βίντεο διάρκειας 60 λεπτών
SoftOne Technologies Α.Ε.: Οι τρεις εταιρείες που προχωρούν σε απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας
Υπηρεσία Data Analytics-As-A-Service: Στρατηγική συνεργασία της TheMagnet®️ με την Analytical Solutions
ΟΟΣΑ: Αύξηση του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 7% σε μια 10ετία θα φέρει η τεχνητή νοημοσύνη
Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη