Coca-Cola HBC Κύπρου: Για ακόμη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Η Coca-Cola HBC Κύπρου, διαχρονικά στηρίζει με υπερηφάνεια τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και την εκστρατεία του: «Στη Μάχη ενάντια στον Καρκίνο».

Η στήριξη αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας και την υποστήριξή της στις προσπάθειες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου ως μια δράση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Στο πλαίσιο αυτό καλύπτει ανάγκες του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας "Αροδαφνούσα" ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίζει ανελλιπώς τις δράσεις και εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Coca-Cola HBC Κύπρου ενώνει τις δυνάμεις της με την κοινωνία και συμμετέχει στην 49η Πορεία Χριστοδούλας που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου.

Στις 11 Απριλίου, οι άνθρωποι της Coca-Cola HBC Kύπρου, επάνδρωσαν περίπτερο που στήθηκε σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας για τις ανάγκες του Αντικαρκινικού Οδικού Εράνου συλλέγοντας εισφορές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία προσέφερε σε όλους τους εθελοντές του οδικού εράνου και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες στην Πορεία Χριστοδούλας το πολυβραβευμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Κύκκος», σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο.

Αναφερόμενος στην διαχρονική στήριξη της εταιρείας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, ο κ. Ανδρέας Γιόρτσιος, Corporate Affairs & Sustainability Manager της Coca-Cola HBC Κύπρου, ανέφερε:

«Με αίσθημα ευθύνης στηρίζουμε και φέτος τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο. Οι άνθρωποι της Coca-Cola HBC Κύπρου με ενθουσιασμό συμμετείχαν ως εθελοντές στον Οδικό Έρανο για να ενισχύσουν με τις δικές τους δυνάμεις το έργο του Συνδέσμου αντικατοπτρίζοντας τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρίας μας.

Η Coca-Cola HBC Kύπρου βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην κοινωνία όπου δραστηριοποιείται και χαιρόμαστε που ενισχύουμε το σπουδαίο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Με την ευκαιρία αυτή απευθύνουμε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην 49η Πορεία Χριστοδούλας την Κυριακή 14 Απριλίου».

  • Σχετικά με τη Coca-Cola HBC Κύπρου

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Κύπρου είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company.

Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει και εμπορεύεται τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τα mixers Schweppes και τις κάψουλες Costa Coffee), καθώς και τα δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο ​​γάλα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Το χαρτοφυλάκιο της είναι πιο διευρυμένο και πιο πλήρες από ποτέ με την προσθήκη των premium mixers Three Cents, της μπύρας με τα προϊόντα της AB InBev με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σήματα μπύρας στον κόσμο, όπως Corona, Stella Artois , Bud, Leffe, Hoegaarden, Franziscaner, αλλά και την είσοδό της στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών με τη βότκα Finlandia.

Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της, που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη του HoReCa, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της χτίζοντας βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και τις εξαιρετικές δυνατότητες της εμπορικής της ομάδας.

Στόχος και σκοπός της Coca-Cola HBC Κύπρου να προσφέρει το πιο συναρπαστικό– και συνεχώς εξελισσόμενο- χαρτοφυλάκιο προϊόντων στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα για την Coca-Cola HBC Kύπρου και ακολουθείστε την Coca-Cola HBC Κύπρου σε Facebook, Instagram και LinkedIn

Δειτε Επισης

Η νέα συνεργασία της Ablebook-Τα 22 εστιατόρια της McDonald's στην πλατφόρμα
Στον αστερισμό των ESG: Η Υπ. Γεωργίας για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης
Εύσημα Επικεφαλής Επιστήμονα στο Τμήμα Βιοπληροφορικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου
Οι κορυφαίοι της Eurolife για το 2023
Το ΤΕΠΑΚ κορυφαίο στη διδασκαλία σε Κύπρο και Ελλάδα
H RSM Cyprus υπερήφανος υποστηρικτής του 9ου Cyprus Professional Services Conference
Συνολικά τρεις προσφορές για νέο σύστημα διαχείρισης αστικής κυκλοφορίας σε Λευκωσία-Λεμεσό
Παραπέμπει στον ΣΕΛΚ για ερωτήματα αναφορικά με ελεγχόμενες συναλλαγές το Τμήμα Φορολογίας
Εθνική Ασφαλιστική και Εθνική Γενικών Ασφαλειών βράβευσαν τους συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων
Με τεράστια επιτυχία για ένατη χρονιά το Cyprus Professional Services Conference (video)