Νέα εβδομάδα, νέες επιλογές ακινήτων από την Altamira Real Estate

Μια ακόμα εβδομάδα με ασύγκριτες προσφορές σε ακίνητα εγκαινιάζει η Altamira Real Estate, σε περιοχές υψηλής ζήτησης όπως η Αγία Φύλα, ο Άγιος Αθανάσιος, το Πισσούρι και ο Στρόβολος.

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας, ξεχωρίζουν κυρίως κατοικίες και διαμερίσματα που βρίσκονται στη Λεμεσό, καθώς και ολόκληρα εμπορικά κτήρια και πολυκατοικίες σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να εντοπίσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Ακίνητο της εβδομάδας

Το ακίνητο της εβδομάδας, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εντοπίζεται στη δημοφιλή περιοχή «Πάνθεα» στην Αγία Φύλα και αφορά δυο κενές εφαπτόμενες κατοικίες, στην τιμή των €990.000. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία, με διαχρονικά υψηλή ζήτηση για ακίνητα, λόγω της εγγύτητάς της με το κέντρο της Λεμεσού. Η γωνιακή κατοικία έχει εμβαδόν 335 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, σαλόνι, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Διαθέτει επίσης υπόγειο, μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων, ενώ το υπόλοιπο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Η δυτική κατοικία, με συνολικό εμβαδόν 315 τ.μ., αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, σαλόνι, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο. Και σε αυτή την περίπτωση, το υπόγειο έχει μετατραπεί σε διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων.

Εφαπτόμενες κατοικίες στην Αγία Φύλα

ΛΕΜΕΣΟΣ

Τριώροφη πολυκατοικία με έξι διαμερίσματα εντοπίσαμε στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, στην τιμή των €705.000. Το ακίνητο εφάπτεται στην οδό Πλάκας και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομό Λεμεσού - Λευκωσίας και το Δημαρχείο Αγίου Αθανάσιου. Το κτήριο αποτελείται από το δυτικό και το ανατολικό τμήμα, με συνολικά έξι διαμερίσματα. Το δυτικό μέρος του κτηρίου αποτελείται από δύο πανομοιότυπα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, με εμβαδόν 153 τ.μ. έκαστο. Επιπλέον, στον 2ο όροφο του δυτικού μέρους υπάρχει διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, με 30 τ.μ. εσωτερικούς χώρους και 100τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το ανατολικό μέρος του κτηρίου αποτελείται από τρία πανομοιότυπα διαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων, με εμβαδόν 125 τ.μ. έκαστο. Πρόκειται για μία μοναδική επενδυτική ευκαιρία, κυρίως λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται το ακίνητο.

Πολυκατοικία στον Άγ. Αθανάσιο

Κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην ενορία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της Λεμεσού, προς €95.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στις λεωφόρους Πέτρου Τσίρου και Σπύρου Κυπριανού, το διαμέρισμα έχει συνολικό εμβαδόν 81 τ.μ. Αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο και βεράντα, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Δεδομένης της περιοχής στην οποία βρίσκεται, η οποία παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για οικιστικά ακίνητα, το εν λόγω διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Στα Κάτω Πολεμίδια, εντοπίσαμε ανώγεια κατοικία στην τιμή των €125.000. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας ιδανικής τοποθεσίας, η κατοικία βρίσκεται πολύ κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και έχει συνολικό εμβαδόν 110 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Επίσης, στον όροφο, που είναι προσβάσιμος μέσω εσωτερικού κλιμακοστασίου, υπάρχει καλυμμένος χώρος, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και βοηθητική κουζίνα. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €700/μήνα.

Στο Πισσούρι ξεχωρίζει διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €480.000. Τοποθετημένη σε μια εξαιρετική περιοχή, επί της οδού Πριάμου, η κατοικία βρίσκεται κοντά στις παραλίες της περιοχής, ενώ διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 220 τ.μ. και βρίσκεται εντός τεμαχίου, έκτασης 8.696 τ.μ.. Αποτελείται από τραπεζαρία με καθιστικό, κουζίνα με καθιστικό και τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, πλυσταριό και αποχωρητήριο. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει χώρους στάθμευσης, πλακόστρωτη αυλή, κήπο και την πισίνα.

Κατοικία στο Πισσούρι

Στην κοινότητα Γεράσα πωλείται διώροφο κτήριο που διαθέτει άδεια για λειτουργία ως εστιατόριο, στην τιμή των €250.000. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά στο κέντρο του χωριού και τον συνδετικό δρόμο Γεράσας – Λουβαρά, το κτήριο έχει συνολικό εμβαδόν 1.125 τ.μ. και αποτελείται από μεγάλους εσωτερικούς χώρους. Μεταξύ άλλων διαθέτει τζάκι, κλιμακοστάσιο και χώρους υγιεινής σε κάθε όροφο, καθώς και πέντε υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο στον πρώτο όροφο. Αποτελεί μια καλή ευκαιρία για επένδυση.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίσαμε ισόγεια κατοικία στον Στρόβολο, με τιμή €150.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και το Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά, η κατοικία είναι γωνιακή και εφάπτεται στις οδούς Πραξίππου και Σωτήρη Αμβροσίου Αχιλλέως. Έχει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 139 τ.μ. και αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια, αποχωρητήριο και μπάνιο. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €530/μήνα.

Στο Πέρα Χωριό εντοπίσαμε ισόγειο εμπορικό κτήριο με μεσοπάτωμα, στην τιμή των €340.000. Τοποθετημένο σε μια εξαιρετική περιοχή, κοντά στον αστυνομικό σταθμό της κοινότητας, το ακίνητο αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο καταστήματος, αποθήκη και αποχωρητήριο, ενώ στο μεσοπάτωμα διαθέτει χώρο εξυπηρέτησης πελατών, δύο αποθήκες, κουζίνα, μπάνιο και ένα server room. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 570 τ.μ. και ενοικιάζεται προς €1500/μήνα, αποφέροντας υψηλές αποδόσεις.

Στην κοινότητα Τεμβριά, κοντά στον συνδετικό δρόμο Ευρύχου – Κακοπετριάς, πωλείται κενή ισόγεια κατοικία προς €120.000. Με συνολικό εμβαδόν εσωτερικών χώρων 114 τ.μ., η κατοικία βρίσκεται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και είναι τοποθετημένη εντός τεμαχίου γης με έκταση 3.439 τ.μ.. Αποτελείται από σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήριο, βεράντες και δύο υπνοδωμάτια. Αποτελεί ιδανική επιλογή για αξιοποίηση ως εξοχική ή και μόνιμη κατοικία.

Κατοικία στα Τεμβριά

ΛΑΡΝΑΚΑ

Κενή διώροφη κατοικία ξεχωρίζει στα Περβόλια, με τιμή €165.000. Ιδανικά τοποθετημένη επί της λεωφόρου Γεώργιου Σεφέρη, η οποία αποτελεί τον συνδετικό δρόμο Περβολιών – Μαζωτού, και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, η κατοικία διαθέτει εμβαδόν 144 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο και αποχωρητήριο. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για ενοικίαση.

Κατοικία στα Περβόλια

Στην ίδια περιοχή πωλείται επίσης, κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €70.000. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της κοινότητας, το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 76 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνιο. Μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοχρησία.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα