Powered by

Ο καταξιωμένος Ιταλός pastry chef Nicola Olivieri φέρνει τη δεξιοτεχνία του στο νέο project του Kantina Quality Food & Wine

Ο Nicola Olivieri, head baker, pastry chef και CEO της εταιρείας OLIVIERI 1882, με πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις στην κατοχή του, συμπεριλαμβανομένης μιας θέσης στη λίστα των 40 κορυφαίων επιχειρηματιών και πρωταγωνιστών της ιταλικής γαστρονομίας, κάτω των 40 ετών, φέρνει την τεχνογνωσία του στην Κύπρο. Διατηρώντας μία μακρόχρονη συνεργασία, Kantina Quality Food & Wine και OLIVIERI 1882, προετοιμάζονται για ένα συναρπαστικό νέο project στην οδό Πινδάρου, στη Λευκωσία, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του Nicola Olivieri. Συγκεκριμένα, ο νέος χώρος θα προσφέρει καλοφτιαγμένα σάντουιτς με προσεγμένους συνδυασμούς ντελικατέσεν υλικών σε χειροποίητο ψωμί, ποιοτικό καφέ, cold pressed χυμούς, καθώς και μια ενδιαφέρουσα λίστα φυσικών κρασιών, όλα κάτω από την επιμέλεια της ομάδας του Kantina.

Στο νέο αυτό project, καθοριστική θα είναι η συνεισφορά του Nicola Olivieri, ο οποίος θα επισκεφθεί την Κύπρο για να εκπαιδεύσει την ομάδα του Kantina, προκειμένου να φτιάχνει εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητο ψωμί για τα σάντουιτς.

«Αυτή η συνεργασία αναδεικνύει τη δεξιοτεχνία, την καινοτομία και το κοινό μας πάθος για ποιότητα», δήλωσε η Χριστίνα Βαρναβίδου, εκ των ιδρυτών του Kantina. «Είμαστε περήφανοι που έχουμε μαζί μας τον Nicola και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το καινούργιο μας αυτό project με όλους».

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σύντομα!

Kantina Quality Food & Wine: Ένας κορυφαίος προορισμός για ντελικατέσεν, με εκλεκτές επιλογές artisanal προϊόντων και κρασιών. Ιδρύθηκε το 2014 από τον Λάμπρο Σεργίδη και τη Χριστίνα Βαρναβίδου, για να προσφέρει στο κοινό της Λευκωσίας τις καλύτερες γεύσεις της Ευρώπης, από μικρούς παραγωγούς που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία τους.

OLIVIERI 1882: Η εταιρεία αποτελεί το κληροδότημα της οικογένειας Olivieri στην ιταλική αρτοποιία και εκτείνεται σε πέντε γενιές. Με επικεφαλής τον CEO και Head Baker Nicola Olivieri, η εταιρεία διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την παράδοση, με τα προϊόντα της να βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των Ιταλών.

Δειτε Επισης

Έλενα Κ. Τσολάκη: Μια Ελληνοκύπρια στις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της αρχιτεκτονικής
Cyprus Solar Thermal: Ακόμη πιο δυναμικά στην παραγωγή ηλεκτρισμού από ΑΠΕ-Το μεγάλο έργο που ετοιμάζει
Τερματικό: H CMC που μιλούσε… κινέζικα και γιατί επιχειρεί να βγάλει knock-out τους υπεργολάβους
Βάζει πίεση για Great Sea Interconnector η Κομισιόν-Τα θέματα για τα οποία ζήτησε να ενημερωθεί
Δημήτρης Ζόππος: Έρχονται και άλλοι θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές στην 33East
Η κυπριακή startup BRAYN φέρνει επανάσταση στην εκπαίδευση σε μορφή τύπου Netflix
Ραφαέλα Ανδρέου: Η μαθηματικός που ακολούθησε το όνειρό της και έγινε tattoo artist
Ελληνικός τουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Κ. Χατζηγιάννης: Να γίνει πιο σοβαρή μελέτη για την ηλεκτρική διασύνδεση, απαράδεκτες οι πιέσεις στην ΡΑΕΚ