Powered by

Το ξενοδοχείο Nausicaa Beach της Louis Hotels βραβεύτηκε ως το καλύτερο TUI BLUE for Family ξενοδοχείο παγκοσμίως

Η Louis Hotels επιβεβαιώνοντας τη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των ξενοδοχείων του ομίλου, με σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας, έλαβε μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση για το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach, το οποίο στις 28/02 βραβεύτηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως στην ικανοποίηση πελατών στα TUI BLUE AWARDS 2024, στο Cabo Verde.

Η κατάταξη αυτή προκύπτει μέσα από μια αυστηρή και σχολαστική αξιολόγηση η οποία επικεντρώνεται στον βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών των καλύτερων TUI Blue for Family ξενοδοχείων στον κόσμο.

Το γεγονός ότι η διάκριση του ξενοδοχείου προκύπτει μέσα από τη θετική εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών, ενισχύει την ποιοτική της αξία και ενδυναμώνει συνολικά ολόκληρη την ομάδα των εργαζομένων της Louis Hotels, ώστε να συνεχίσει να επιδεικνύει την ίδια αφοσίωση και ζήλο στη δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη των ξενοδοχείων του ομίλου.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι η διάκριση αυτή, πέρα από την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία της για τη Louis Hotels, αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Πρωτάρα ως προορισμού διακοπών που αναβαθμίζει συνολικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

Σχετικά με το Louis Nausicaa Beach Hotel
Το εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στον βραβευμένο κόλπο του Πρωταρά, Fig Tree Bay και εν συντομία αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό θέρετρο πλαισιωμένο από τις αποχρώσεις του γαλάζιου και περιτριγυρισμένο από εκθαμβωτικό πράσινο τοπίο. Το ξενοδοχείο Louis Nausicaa Beach, έχει μόλις υποστεί μία εκτεταμένη ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστων του χώρων που το καταστεί έναν κατ’ εξοχήν ειδυλλιακό μεσογειακό προορισμό για οικογένειες και ζευγάρια.

Σχετικά με την TUI
Η TUI είναι ο κορυφαίος τουριστικός οργανισμός στον κόσμο, με 1.200 ταξιδιωτικά γραφεία και διαδικτυακές πύλες, πέντε αεροπορικές εταιρείες με περίπου 130 αεροσκάφη, κ.α. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής της κουλτούρας είναι η παγκόσμια ευθύνη για την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 79 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Δειτε Επισης

Bege: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός του St Raphael Resort & Marina
Δεν πιάνουν τα αεροδρόμια της Κύπρου τα... κενά αέρος λόγω Microsoft-Πιθανές καθυστερήσεις αφίξεων
Wizz Air: Καλεί τους επιβάτες να φτάσουν στο αεροδρόμιο τρεις ώρες νωρίτερα λόγω Microsoft
Seasons Oriental: Εντυπωσιάζει ο πλήρως ανακαινισμένος εξωτερικός χώρος (pics)
Προσηλωμένο στη δέσμευσή του για δημιουργία βιώσιμων αξιών το Mercure Beach Resort
Το multipass της Wizz Air τώρα και στην Κύπρο
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια χαρίζοντας ένα Jeep Wrangler
Ο Κώστας Κουμής στο InBusinessNews: Πολύ σημαντικό στον τουρισμό να εκτιμάς σωστά την παράμετρο προοπτική
Ικανοποίηση Κώστα Κουμή για την πορεία του τουρισμού μέχρι σήμερα-«Επιτυγχάνουμε τον στόχο μας...»
Καλύτερο από το περσινό το πρώτο εξάμηνο για τον τουρισμό...Αυξημένες κατά 2,4% οι αφίξεις