Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε προταθεί ως μια από τις πέντε υποψήφιες εταιρείες στην κατηγορία «Επιχείρηση» του 16ου InBusiness Awards 2023.

Ως υποψήφια εταιρεία η οποία είναι στοχοπροσηλωμένη στην παραγωγή πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας συμβάλλοντας σημαντικά στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην μείωση των ρύπων για ένα βιώσιμο και καθαρότερο περιβάλλον, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς ζητώντας την θετική σας ψήφο.

Η Bioland Energy Group δραστηριοποιείται στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Κύπρο προσφέροντας αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις. Κύρια απασχόλησή μας είναι η ανάπτυξη έργων ευρείας κλίμακας που περιλαμβάνει κυρίως μεγάλα ηλιακά φωτοβολταϊκά πάρκα και εγκαταστάσεις. Ως εταιρεία στοχεύουμε στην συνεχή βελτίωση και εξεύρεση νέων μεθόδων παραγωγής πράσινης ενέργειας.

Παράλληλα η εταιρεία μας ασχολείται με την εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών πελατών προμηθεύοντας τους ηλεκτρική ενέργεια απευθείας ή μέσω των σχεδίων συμψηφισμού μετρήσεων (net metering) και συμψηφισμού λογαριασμών (net billing).

Στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η παροχή εξυπηρέτησης και των οικιακών καταναλωτών καθώς και η διαχείριση αποβλήτων (παλαιά ελαστικά) και οικιακών απορριμμάτων.

Ως εταιρεία, η οποία πρωτοπορεί στον τομέα των φωτοβολταϊκών, της έρευνας και της καινοτομίας με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον, και την διαφύλαξη της καλής και γόνιμης γεωργικής γης, συμβάλλει πλέον και στην κατασκευή Αγροφωτοβολταικών πάρκων με σκοπό την διπλή χρήση της γης για την παραγωγή ενέργειας και αγροτικών προϊόντων.

Η στήριξή σας, θα ενδυναμώσει τις προσπάθειες μας, ώστε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, που οδηγούν σε ένα καθαρότερο και πιο βιώσιμο περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.inbawards.com/

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο:24505050 ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά