Powered by

VISION 2035: Στο κέντρο της επιχειρηματικής όρασης ο Μιχάλης Τυρίμος

Η σειρά "VISION 2035" κατακτά την οθόνη του InBusiness TV, φέρνοντας μπροστά στο φως τις προοπτικές και τα οράματα των CEOs διακεκριμένων οργανισμών για το 2035.

Με εστίαση στην ειδική έκδοση "Vision 2035", οι επικεφαλής απαντούν σε δύο καίριες ερωτήσεις, ανακοινώνοντας τη δική τους προοπτική για την ανάπτυξη της εταιρείας τους και τον ρόλο που επιθυμούν να διαδραματίσει το κράτος σε αυτήν την πορεία.

  • Η όραση του 2035: Αποκαλύπτοντας τα σχέδια και τις στρατηγικές ανάπτυξης

Σε αυτήν την ενότητα, οι CEOs αποκαλύπτουν την όρασή τους για την εταιρεία τους έως το 2035. Αναλύουν το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης και προβλέπουν το μέλλον των υπηρεσιών και προϊόντων τους στο ευρύ πλαίσιο της κυπριακής επιχειρηματικότητας.

  • Ο ρόλος του κράτους: Συνεργασία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος

Στο δεύτερο μέρος, εξετάζεται ο ρόλος που οι CEOs θέλουν το κράτος να διαδραματίσει στην υλοποίηση των οραμάτων τους. Ανοίγουν τη συζήτηση για τη συνεργασία με την κυβέρνηση και τη σημασία της δημιουργικής συνεργασίας προς την κοινή τους επιτυχία.

Το VISION 2035 αναδεικνύει όχι μόνο τις μεμονωμένες επιχειρηματικές προοπτικές αλλά και τον συλλογικό σχεδιασμό για ένα δυναμικό και βιώσιμο μέλλον του Κυπριακού επιχειρείν.

Δειτε Επισης

Περαιτέρω επιβράδυνση και πλησιάζει τον στόχο της ΕΚΤ για 2% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη
Μηνιαία άνοδος 3,66% για το ΧΑΚ, ημερήσια πτώση τη Δευτέρα
Ξεπερνούν τα €2 δισεκατομμύρια τα αιτήματα στο Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης- Εκτός οι παλιοί μέτοχοι
Συνεχίζει την ανοδική του τροχιά ο ΣΠΟΔ-Τι συνέβαλε στην ενίσχυση του δείκτη τον Φεβρουάριο
Μειωμένος ο δείκτης τιμών παραγωγού στην βιομηχανία τον Φεβρουάριο
Απλοποιούνται οι διαδικασίες εγγραφής στο μητρώο αγροτών-Δημιουργούνται νέες κατηγορίες
Πασχαλινό επίδομα 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους-Επωφελούνται πέραν των 11 000 δικαιούχων
Το «σαφάρι» Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ για να φέρει επενδύσεις…Ποιους θα δει, τι θα τους πει και οι τομείς που ποντάρει
Τριάντα χιλιάδες δικαιούχοι αγρότες για εκταρικές επιδοτήσεις ύψους €60 εκατομμυρίων-Ο στόχος της ενίσχυσης
Εξαπέλυσε πυρά και μοίρασε ευθύνες στις κυβερνήσεις Αναστασιάδη-Χριστοδουλίδη για την ακρίβεια ο Στεφάνου