Επενδυτικά ακίνητα με ψηλές αποδόσεις από την Elit Blue

Η Elit Blue προσφέρει μια σειρά από άριστες επενδυτικές ευκαιρίες, περιλαμβάνοντας γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία, σε στρατηγικές τοποθεσίες στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και τη Λάρνακα.

Η Κύπρος, ως αναδυόμενος κόμβος τεχνολογίας και καινοτομίας, προσφέρει ένα δυναμικό περιβάλλον για την ανάπτυξη πρωτοποριακών ιδεών και επιχειρηματικών μοντέλων, γεγονός που οδηγεί σε εκρηκτική αύξηση της ζήτησης για γραφειακούς χώρους.

Λευκωσία:

Εμπορικό Κτήριο στην Λεωφόρο Προδρόμου, Άγιοι Ομολογητές.

COMMERCIAL BUILDING PRODROMOU

Μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο της Λευκωσίας, στους Αγίους Ομολογητές, προσφέρεται εμπορικό κτήριο με εξαιρετική προβολή. Το κτήριο είναι πλήρως ενοικιασμένo με μακροχρόνιες μισθώσεις.

Έχει συνολικό εμβαδόν 2,672 τετραγωνικά μέτρα, χωρισμένο σε 5 γραφεία και 2 ισόγεια καταστήματα.

Ζητούμενη Τιμή: €8.850.000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Εμπορικό Κτήριο στη Οδό Αγίας Παρασκευής, Στροβόλος

COMMERCIAL BUILDING  AGIAS PARASKEVIS STREET

Εμπορικό κτήριο τεσσάρων ορόφων στην καρδιά του Στροβόλου, συνολικής έκτασης 1.159 τ.μ., προσφέρει έναν ελκυστικό συνδυασμό γραφειακών και εμπορικών χώρων, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν ελκυστικό εισόδημα.

Η στρατηγική τοποθεσία του κτηρίου αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, ανάμεσα στο κέντρο της Λευκωσίας και τον κύριο αυτοκινητόδρομο, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση, με γειτονικά ορόσημα τα κεντρικά γραφεία της Κεντρικής Τράπεζας και της KPMG, μεταξύ άλλων.

Οι άνω όροφοι του κτηρίου είναι ενοικιασμένοι για γραφειακή χρήση, παρέχοντας πηγή εσόδων στον ιδιοκτήτη. Το ισόγειο διαθέτει δύο καταστήματα, εκ των οποίων το ένα είναι πλήρως ενοικιασμένο, ενώ το άλλο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μετά από πρόσφατη ανακαίνιση και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση ή ιδιόχρηση.

Ζητούμενη Τιμή: €5,000,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Γραφειακός Χώρος στη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη, Λατσιά

OPEN UNIVERSITY OF CYPRUS

Περιλαμβάνει συνολικά 3.224 τ.μ. γραφειακών χώρων, κατανεμημένων σε τρεις ορόφους εντός του κτηρίου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η στρατηγική τοποθεσία του κτηρίου στα Λατσιά προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικούς αυτοκινητόδρομους και στο κέντρο της Λευκωσίας, καθιστώντας το ελκυστικό για εταιρείες που αναζητούν βολική και εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου είναι η πληρότητα των γραφείων, με μακροχρόνιες μισθώσεις να προσφέρουν στους επενδυτές μια αξιόπιστη πηγή εσόδων.

Ζητούμενη Τιμή: €7,000,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Λεμεσός :

Εμπορικό Κτήριο στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, Μέσα Γειτονιά:

COMMERCIAL BUILDING LIMASSOL

Το κτήριο συνδυάζει αρμονικά χώρους γραφείων στους άνω ορόφους με εμπορικούς χώρους στο ισόγειο, παρέχοντας στους επενδυτές μια διαφοροποιημένη ροή εσόδων. Όλοι οι χώροι είναι μισθωμένοι σε αξιόπιστους ενοικιαστές.

Το κτήριο διαθέτει ευρύχωρους και λειτουργικούς χώρους συνολικού εμβαδού 3.214 τ.μ. Οι χώροι περιλαμβάνουν 2.154 τ.μ. γραφείων, 508 τ.μ. εμπορικών χώρων και 554 τ.μ. αποθηκευτικών/κοινών χώρων, ικανοποιώντας τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Ζητούμενη Τιμή: €9,250,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Λάρνακα:

Αpart-Hotel στην Οδό Αμαζονίου, Ορόκλινη:

LUCKY HOTEL APARTMENTS

Η εξαιρετική τοποθεσία αυτό του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα, σε κοντινή απόσταση από την ακτή, με εύκολη πρόσβαση στον κύριο αυτοκινητόδρομο και μόλις 8 λεπτά από το κέντρο της Λάρνακας.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει άδεια δόμησης για έναν επιπλέον όροφο, παρέχοντας την ευκαιρία στους επενδυτές να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν τα έσοδά τους δημιουργώντας 7 επιπλέον δωμάτια.

Το ξενοδοχείο έχει εμβαδόν 3,214 τμ, και διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δωμάτιο πλυντηρίου, κοινόχρηστη πισίνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωμάτιο ψυχαγωγίας και εξωτερικό μπαρ. Τα δωμάτια του κυμαίνονται μεταξύ 42 και 45 τ.μ.

Ζητούμενη Τιμή: €4,000,000

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Elit Blue.

Δειτε Επισης

ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian