North Residences: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό τρίτο κτίριο του Trilogy

Αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα projects των τελευταίων ετών, και όχι άδικα, καθώς το Trilogy της εταιρείας Cybarco, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης, πολυλειτουργικής και υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονικής, που προσφέρει πολυτέλεια, αναβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο και μία ευκαιρία για να ζήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν.

Με τους δύο μπροστινούς πύργους να παραδίδονται σύντομα, η προσμονή για την ολοκλήρωση του «North Residences», του τρίτου και τελευταίου κτιρίου που συμπληρώνει το παζλ του Trilogy, είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Το κτίριο αποτελεί μέρος της δεύτερης φάσης της ανάπτυξης του project και περιλαμβάνει διαμερίσματα - με τιμές που ξεκινούν από τα €680,000 - και μια ιδιωτική όαση για όλους τους κατοίκους, συνολικής έκτασης 6,700 τ.μ.

Με τις εργασίες να προχωρούν εντατικά ώστε να παραδοθεί το έργο το συντομότερο, ψάξαμε, βρήκαμε και καταγράψαμε όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζετε.

1

Λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν

Το «North Residences» ύψους 49 μέτρων, θα στεγάζει 76 μοντέρνα διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων στους 13 ορόφους του και όπως μαθαίνουμε, μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες μέχρι τον τέταρτο όροφο.

Τα διαμερίσματα του «North Residences» καλύπτουν τις ανάγκες για πρώτη κατοικία, εξοχικού αλλά και επένδυση.

Έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, την πόλη και τους εμβληματικούς μπροστινούς πύργους. Δεν υπάρχουν άλλα διαμερίσματα στη Λεμεσό σε τόσο κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, σε αυτές τις τιμές και με ιδιωτικούς χώρους τόσο μεγάλης έκτασης που διαθέτουν κήπους, παιδότοπο, πισίνες, pool bar και άλλα πολλά, κυριολεκτικά στο κατώφλι τους.

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

Οι κάτοικοι του «North Residences» θα βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, θα παίρνουν το ασανσέρ για το ισόγειο, θα διασχίζουν τον χώρο υποδοχής περνώντας από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, το γυμναστήριο, το café και το wet spa, για να φτάσουν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις της ιδιωτικής όασης.

Είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος να απολαύσει κανείς το Trilogy, με υπηρεσίες πέντε αστέρων και μια δημόσια πλατεία έκτασης 6,850 τ.μ..

Πέραν της υψηλής αισθητικής, της λειτουργικότητας και των εντυπωσιακών εγκαταστάσεων, οι κάτοικοι των διαμερισμάτων του «North Residences» θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μίας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών που θα στεγάζεται στην κεντρική reception του Trilogy και η οποία θα είναι υπεύθυνη για τις ενοικιάσεις, τη διαχείριση των ακινήτων και το lifestyle management των πελατών.

2

Το «North Residences» ως επενδυτική ευκαιρία

Με το 75% των διαμερισμάτων στο «North Residences» να έχουν ήδη πωληθεί, είναι πλέον διαθέσιμα της πώληση μόλις 19 διαμερίσματα που διακρίνονται για την υψηλή λειτουργικότητα και το προηγμένο design της, προσφέροντας της ιδιοκτήτες της μία μοναδική ποιότητα ζωής σε κάθε της πτυχή.

Τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα στο «North Residences» αποτελούν ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει το Trilogy, μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα και σε τιμές που ξεκινούν από €680,000.

3

4

Παράδοση των δύο μπροστινών πύργων και της δημόσιας πλατείας

H εταιρεία ανακοίνωσε ότι τους ερχόμενους μήνες θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις των γραφείων και των διαμερισμάτων των δύο μπροστινών πύργων (West και East Tower) ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των εστιατορίων, του κομμωτηρίου και των καταστημάτων που θα βρίσκονται στην πλατεία και τα οποία αναμένεται να ανοίξουν πριν το καλοκαίρι, σηματοδοτώντας και επίσημα τη λειτουργία του Trilogy.

  • Μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα διαμερίσματα στο Trilogy στο trilogylimassol.com ή στο +357 25 362800.

Δειτε Επισης

Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»