IN Business Supply Chain & Logistics Awards: Ο νέος θεσμός της IMH και τι δήλωσαν οι βραβευθέντες (video)

Με πλούσια θεματολογία και την έναρξη ενός νέου θεσμού πραγματοποιήθηκε το 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν να παρουσιάσει τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στην εφοδιαστική αλυσίδα, την ανάγκη για καλύτερη διαχείριση του στόλου οχημάτων την ηλεκτροκίνηση αυτοκινήτων διανομής, τα κίνητρα για περαιτέρω ανάπτυξη και τις ελλείψεις στη διεθνή αλυσίδα.

Παρουσία στο Συνέδριο είχε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, ο οποίος επεξήγησε την πολιτική αλλά και τους στόχους της κυβέρνησης στον τομέα των μεταφορών, καθώς και το πώς επιλύεται το συγκοινωνιακό πρόβλημα που παρατηρείται στην χώρα μας.

Ομιλητές εστίασαν στην υλοποίηση ‘έξυπνων’ και βιώσιμων πρακτικών αποθήκευσης, καθώς και στην ‘έξυπνη’ χρήση της κυκλικής οικονομίας, της πράσινης ενέργειας και των μηδενικών εκπομπών για την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Επιπρόσθετα, αναλύθηκαν εκτενώς θέματα όπως η τεχνολογία, η καινοτομία και η ψηφιακή αναβάθμιση στον τομέα των Logistics, αφού αποτελούν κεντρικό του πυλώνα.

  • IN Business Supply Chain & Logistics Awards

Με ένα νέον θεσμό υποδέχθηκε η IMH και το IN Business τη νέα χρονιά. Το 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics σηματοδότησε και την έναρξη ενός νέου θεσμού, αυτού του IN Business Supply Chain & Logistics Awards.

Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη επιχειρήσεων και ηγετικών προσωπικοτήτων που έχουν επενδύσει και έχουν ηγηθεί με καινοτόμες πρακτικές και προσεγγίσεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκευσης και logistics, μέσω συγκεκριμένων έργων και πρωτοβουλιών.

Οι βραβευθέντες επιλέγηκαν από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού IN Business, βάσει της συνεισφοράς τους και της προσπάθειάς τους για την υιοθέτηση καινοτόμων πρακτικών στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκευσης και logistics των εκπροσωπούμενων οργανισμών.

Ως η ναυαρχίδα των media brands της ΙΜΗ, το περιοδικό IN Business ήταν ο διοργανωτής των βραβείων.

Η αξιοπιστία και η αντικειμενικότητα του περιοδικού, μαζί με την έγκυρη άποψη και τη συλλογική εμπειρία και γνώση των μελών της επιτροπής, καθώς και οι διαφανείς διαδικασίες, διασφάλισαν το κύρος των βραβείων.

Οι βραβευθέντες για το 2024 είναι οι εξής:

  • Argosy

Το βραβείο παρέλαβε η Ιφιγένεια Καμμίτση Φιερού, Logistics Manager της Argosy Trading Company Ltd.

  • Καποδίστριας

Το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας, CEO/Executive Director, της CHR. KAPODISTRIAS & SONS LTD.

  • ipH

Το βραβείο παρέλαβε ο Βασίλης Τσελίκης, Distribution Center Manager της ipH Iakovos Photiades Group of Companies.

  • Lidl Kύπρου

Το βραβείο παρέλαβε ο Φώτης Ασημακόπουλος, Head of Supply Chain, Lidl Κύπρου.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του InBusiness TV οι χορηγοί του 17ο Συνέδριο & Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics και οι διακριθέντες των IN Business Supply Chain & Logistics Awards:

V

Για να δείτε την ομιλία-παρουσίαση του Πέτρου Βασιλόπουλου, Executive Director του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos & Ειδικός Eπιστήμονας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) πατήστε εδώ.

Δειτε Επισης

Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα
Mall of Cyprus: Στρατηγικές αλλαγές, νέοι tenants και brands-Τέλος εποχής για K Cineplex
Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»