Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου

Για 14η χρονιά Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι Επιχειρηματίες αγκάλιασαν τα Δικοινοτικά Βραβεία και υπέβαλαν την κοινή τους αίτηση, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 20,000 ευρώ (10.000 ευρώ για κάθε επιχειρηματία – μέλος της διμελούς ομάδας), το οποίο, θα προσφέρει σε κάθε μία από τις 10 καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, Δημιουργός και Ιδιοκτήτης της easy family of brands (βλ. www.easycom& www.easyHistory.info) και Ιδρυτής και Πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation (https://steliosfoundation.com.cy/).

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, στις 11:30 το πρωί. Οι 20 νικητές (10 νικήτριες ομάδες), θα συγκεντρωθούν στα Κεντρικά Γραφεία του Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Μάρκου Δράκου 5 στη Λευκωσία, όπου θα συναντηθούν διαδικτυακά με τον εμπνευστή των Βραβείων Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου, παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, οι οποίες και θα βραβευτούν.

Την τελετή θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω zoom και οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδίκησαν το βραβείο, καθώς και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα "Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024” συμβάλλουν κυρίως στην ενθάρρυνση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ανάμεσα σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, με απώτερο στόχο την εδραίωση της διαρκούς ειρήνης στο νησί,

Από την έναρξη του θεσμού το 2009 μέχρι σήμερα, η συνολική αξία των Βραβείων Δικοινοτικής Συνεργασίας, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού, ανέρχεται στα €4,390,000.

  • Stelios Philanthropic Foundation

Στόχος του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation είναι η προσφορά στην κοινωνία, η στήριξη φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία τη Γαλλία και το Μονακό, χώρες στις οποίες ζει και δραστηριοποιείται ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου.

Άλλες σημαντικές δράσεις του Stelios Philanthropic Foundation, είναι τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας με απονομή χρηματικών επάθλων στους νικητές, η πρωτοβουλία «Φαγητό από Καρδιάς» η οποία προσφέρει καθημερινά snacks σε χιλιάδες ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, η οικονομική ενίσχυση πληγέντων από σοβαρές καταστροφές, όπως το δυστύχημα στα Τέμπη, η οικονομική αρωγή και σε άλλα επιλεγμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα και η χρηματοδότηση υποτροφιών σε νέους, για τη φοίτησή τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, όπως το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το London school of Economics.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών