powered by

Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές

Ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των μαθητών στην πρόσκληση για συμμετοχή στο πρωτοποριακό Φεστιβάλ Επιστήμης sCΥence Fair που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κύπρου, στις 17 Απριλίου 2024.

Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, οι εγγραφές στο μεγαλύτερο σχολικό διαγωνισμό επιστήμης παρατείνονται για ακόμα 10 ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση scyence.cyi.ac.cy/en/register, μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές ηλικίας 9-18 ετών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δικές τους καινοτόμες ιδέες και επιστημονικές έρευνες, με τις καλύτερες να βραβεύονται.

Εντυπωσιακά πειράματα, βιωματικά παιχνίδια, ενδιαφέρουσες διαλέξεις και εμπνευσμένες παρουσιάσεις από κορυφαίους ομιλητές, αποτελούν μερικές από τις καινοτόμες δράσεις του «sCΥence Fair 2024».

Το sCYence Fair διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Κύπρου και τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Η Cablenet σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους real estate επαγγελματίες
Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης