Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland

Η U Travel εμπιστεύτηκε την Capacitor Partners, με στόχο να αναβαθμίσει πλήρως το διαδικτυακό της αποτύπωμα, να απλοποιήσει τις διαδικασίες πώλησης υπηρεσιών και να βελτιώσει την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών με την χρήση αυτοματισμών.

Αυτή η αναβάθμισή είχε ως αποτέλεσμα την διαδικτυακή πώληση εντυπωσιακού αριθμού εισιτηρίων για το φεστιβάλ της Tomorrowland σε χρόνο ρεκόρ, του οποίου η U Travel είναι ο αποκλειστικός και επίσημος αντιπρόσωπος σε τέσσερις χώρες.

Το Tomorrowland, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή Boom, του Βελγίου, προσελκύοντας χιλιάδες μουσικόφιλους από όλο τον κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν ένα υπερθέαμα με τους καλύτερους DJs του πλανήτη.

Ο κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της U Travel, επεσήμανε ότι η πλατφόρμα εξυπηρέτησε χιλιάδες χρήστες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς κανένα πρόβλημα, τονίζοντας έτσι την ανθεκτικότητα, την γρήγορη ανάπτυξη, και την άψογη λειτουργία του νέου συστήματος. Επιπλέον, σημείωσε ότι η εξειδίκευση αλλα και η εμπειρία της Capacitor Partners στην υλοποίηση και τη διαχείριση ψηφιακών συστημάτων ήταν εμφανές από την αρχή δημιουργώντας έτσι σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Ο Παντελής Παναγιώτου εκ μέρους της Capacitor Partners, ανέφερε τα εξής: "Από την πρώτη στιγμή, στόχος μας ήταν να διασφαλίσουμε μια καλή και ασφαλή εμπειρία για τον χρήστη, και ταυτόχρονα μια ευέλικτη πλατφόρμα ικανή να ανταπεξέλθει σε περιόδους αυξημένης επισκεψιμότητας χωρίς οποιαδήποτε επίπτωση. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, η απόδοση του συστήματος ήταν αντάξια των προσδοκιών μας”.

Η εταιρεία U Travel, με περισσότερο από 15 χρόνια εμπειρίας, παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες στους τομείς των εταιρικών ταξιδιών, relocations και migrations, καθώς και στον τομέα concierge, εξυπηρετόντας διεθνείς εταιρείες αλλα και ιδιώτες πελάτες, με επίκεντρο την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Capacitor Partners προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το product management, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τηε εταιρείας στο www.capacitorpartners.com

Δειτε Επισης

Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)