Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Πρόγραμμα MBA (Master of Business Administration) του Πανεπιστημίου Κύπρου με περηφάνια ανακοινώνει ότι πέρασε με επιτυχία την τέταρτη συνεχή επαναξιολόγησή του από το διεθνή οργανισμό European Foundation for Management Development (EFMD) δίνοντάς του για ακόμη μια φορά τη σφραγίδα πιστοποίησης της ποιότητας του προγράμματος την οποία κατέχει από το 2012. Η κορυφαία διαπίστευση EFMD αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διεθνείς διαπιστεύσεις ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων.

Η όλη διαδικασία διαπίστευση περιλάμβανε ενδελεχή αξιολόγηση ενός ευρέως φάσματος πτυχών του προγράμματος στη βάση διεθνών πρότυπων.

Πρόκειται ουσιαστικά, για ακόμα μία σημαντική επιτυχία του Προγράμματος ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία επιβεβαιώνει τη μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που αυτό παρέχει μέσα από ένα σύγχρονο, ευέλικτο και πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα σπουδών εφάμιλλο των καλυτέρων πανεπιστημίων του εξωτερικού. Οι διαπιστεύσεις από Οργανισμούς όπως το EFMD, συνέβαλαν ουσιαστικά στην καθιέρωση του Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου ως ένα από τα καλύτερα στην ευρύτερη περιοχή για τη διαμόρφωση ηγετών με όραμα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου διαθέτει και τη διεθνή διαπίστευση από το AACSB International, η οποία αποτελεί τον αρχαιότερο θεσμό διαπίστευσης παγκοσμίως και αναγνωρίζει Ιδρύματα και Σχολές που επικεντρώνονται στην αριστεία σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας, της έρευνας, της ανάπτυξης προγραμμάτων σπουδών και των μαθησιακών αποτελεσμάτων, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο το ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου το μόνο πρόγραμμα ΜΒΑ στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου που διαθέτει τη διπλή διαπίστευση ΕFMD και AACSB.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ αυτή την περίοδο δέχεται αιτήσεις για εισδοχή στην ακαδημαϊκή χρονιά που αρχίζει το Σεπτέμβριο, 2024. Παρέχεται η δυνατότητα για πλήρη ή μερική φοίτηση στην Αγγλική ή στην Ελληνική γλώσσα. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι για εισδοχή στο Πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22893600, 22893630, ή 22894291. Σχετικές πληροφορίες επίσης παρατίθενται στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: https://intro.mba.ucy.ac.cy/.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών