GCP AUDITORS: Η πρώτη ελεγκτική εταιρεία από την Κύπρο που εγγράφηκε επιτυχώς στην Ολλανδία

Η GCP AUDITORS LTD έχει εγγραφεί βάσει του Άρθρου 3α της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2006/43/ΕΚ της 17ης Μαΐου 2006 σχετικά με τους Οικονομικούς Ελέγχους Ετησίων και ενοποιημένων λογαριασμών βάσει του Άρθρου 12ε του Νόμου Εποπτείας Εταιριών Ελέγχου για να παρέχει υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου για εταιρείες δημόσιου συμφέροντος (PIEs) και ιδιωτικές εταιρείες που είναι εγγεγραμμένες στην Ολλανδία.

Με ισχύ από την 8η Φεβρουαρίου 2024, η Ολλανδική ρυθμιστική αρχή AFM χορήγησε στη GCP την άδεια για οικονομικούς ελέγχους στην Ολλανδία ως ελεγκτική εταιρεία που έχει εγκριθεί σε άλλο Κράτος μέλος με αριθμό καταχώρησης 13020175 σύμφωνα με το Άρθρο 3α της Οδηγίας 2006/43/ΕΚ της 17ης Μαΐου 2006 και το Άρθρο 12ε του Νόμου.

Η GCP είναι η πρώτη ελεγκτική εταιρεία από την Κύπρο που εγγράφηκε επιτυχώς στην Ολλανδία. Αυτό το ιστορικό επίτευγμα αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη διεθνή παρουσία της GCP.

Η απόφαση ώστε η GCP να διευρύνει τις λειτουργίες της στην Ολλανδία υπογραμμίζει τη δέσμευση της GCP να παρέχει υπηρεσίες ελέγχου υψηλής ποιότητας διασυνοριακά. Η εταιρεία είναι έτοιμη να παρέχει το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού και εμπειρογνωμοσύνης στην Ολλανδική αγορά.

"Με χαρά ανακοινώνουμε την εγγραφή μας στην ρυθμιστική αρχή AFM, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου στην Ολλανδία," δήλωσε ο κ. Γιώργος Παναγιώτου, ιδρυτής της GCP AUDITORS LTD. "Αυτό το ορόσημο αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και τη συνεχή μας προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών οικονομικού ελέγχου υψηλής ποιότητας διεθνώς."

Η Ολλανδία κατέχει στρατηγική σημασία ως κέντρο επιχειρήσεων στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Με τη σταθερή οικονομία της, τον ενισχυμένο νομικό πλαίσιο και την φήμη για διαφάνεια και εντιμότητα, παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου και άλλες σχετικές επαγγελματικές υπηρεσίες.

Η GCP AUDITORS LTD προσβλέπει στο να αξιοποιήσει την εμπειρογνωμοσύνη και την εμπειρία της για να υποστηρίξει τις ολλανδικές εταιρείες που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Ολλανδίας και τις ιδιωτικές εταιρείες στην εκπλήρωση των κανονιστικών τους υποχρεώσεων και την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την GCP AUDITORS LTD και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε https://gcpaudit.net

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης