Μάθε για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σου

Η συμμετοχή στα Εθνικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιχορηγήσεων από τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) της Κύπρου αποτελεί κρίσιμο βήμα για την αποτελεσματική ανάπτυξη και περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) προσφέρει πολλές ευκαιρίες σε κυπριακές επιχειρήσεις που στοχεύουν να συμμετάσχουν σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, με τον προϋπολογισμό της ένατης φάσης (2021-2027) των χρηματοδοτικών προγραμμάτων να ανέρχεται σε 2,018 τρισ. ευρώ.

Ωστόσο, για πολλές ΜμΕ, η κατανόηση των κανονισμών και των προϋποθέσεων συμμετοχής, καθώς και η αποτελεσματική υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα, μπορεί να είναι αποθαρρυντική.

Το σεμινάριο, με εκπαιδεύτρια τη Δρ Σίλια Χατζηχριστοδούλου, προσφέρεται εδώ και 10 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κυπριακών ΜμΕ, ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή πρόσβαση σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια, καθώς και για την αποτελεσματική υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων έργων τους.

Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει πέραν των 600 στελεχών κυπριακών ΜμΕ και το σεμινάριο συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας στενότερης συνεργασίας μεταξύ των συμμετεχόντων με τη GrantXpert Consulting.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναδείξει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που απορρέουν από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επιχορηγήσεων, με έμφαση στους τρόπους αξιοποίησης τους, με παραδείγματα καλών πρακτικών από άλλες κυπριακές ΜμΕ, ώστε μεγαλύτερος αριθμός κυπριακών ΜμΕ να τις αξιοποιήσει καταλλήλως.

Το σεμινάριο επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιδρυτές/τριες, ανώτερα και μεσαία διευθυντικά στελέχη ΜμΕ και νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups).

Η εκπαιδεύτρια

Η Δρ Σίλια Χατζηχριστοδούλου είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και εξειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό και την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Είναι η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της GrantXpert Consulting, εταιρεία που κατέχει ηγετικό ρόλο στις συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για θέματα Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Από το 2009 η εταιρεία έχει καταφέρει να εξασφαλίσει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδότησης από Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα για τους πελάτες της.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή:

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, 09:00 – 12:15 και την Τρίτη 09 Απριλίου 2024, 09:00 – 12:15.

https://www.grantxpert.eu/eu_fundings_hrda_seminar/

Δειτε Επισης

Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Επίσημη παρουσίαση του Δείκτη Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
Professional Services: Η νέα γενιά καταθέτει οράματα, φιλοδοξίες και προβληματισμούς
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024
Διάκριση Δήμου Αγλαντζιάς για το πρόγραμμα της Coca-Cola στην Κύπρο «Zero Drop-Aποστολή Νερό»
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)