Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο

To Foody, η μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής στην Κύπρο, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Srdjan Stankovic, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του Managing Director, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας στην κυπριακή αγορά.

Ο Srdjan Stankovic, για περισσότερα από 15 χρόνια εργάζεται σε θέσεις ευθύνης, σε διαφορετικά πεδία όπως το marketing, το product development, τη διαφήμιση και τις πωλήσεις, έχοντας διατελέσει στέλεχος σε εταιρείες στους τομείς του e-commerce, των media και των τηλεπικοινωνιών.

Διαθέτει διευρυμένη εμπειρία στον κλάδο του online delivery, στις αγορές των Βαλκανίων, έχοντας διατελέσει, για περισσότερα από 5 χρόνια, Managing Director για την Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Βοσνία της donesi.com, της μεγαλύτερης online πλατφόρμας παραγγελιών στις χώρες αυτές, η οποία αποτελεί μέλος της Delivery Hero.

‘Το Foody αποτελεί το θετικό παράδειγμα ανάπτυξης στην κυπριακή αγορά, έχοντας καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την ίδια την εξέλιξη του online delivery στην Κύπρο. Τα επόμενα χρόνια οι υπηρεσίες μας θα διευρυνθούν και θα δουλέψουμε εντατικά έτσι ώστε να ανανεώνουμε συνεχώς, την εμπειρία του καταναλωτή. Ελπίζω ότι η γνώση μου σε αντίστοιχες αγορές με αυτή της Κύπρου θα είναι χρήσιμη και αποδοτική, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και να επιταχύνουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του Foody’, σημείωσε ο νέος Managing Director του Foody.

Δειτε Επισης

Έφυγε από την ζωή ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος
Η Άνθια Παπαγεωργίου νέα γραμματέας/διευθύντρια του ΕΒΕ Λεμεσού
Ο Αλέξανδρος Αγρότης επίτιμος πρεσβευτής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου
Αφυπηρέτηση ειδημόνων του επιχειρείν-Σ. Ηρακλέους και Χ. Αναστασιάδης αποχωρούν από ΕΒΕ Λευκωσίας-Λεμεσού
Πέθανε ο «γκουρού του αμερικάνικου λιανεμπορίου» Bruce Nordstrom
ΕΒΕ Λεμεσού: Αφυπηρετεί ο επί 25 χρόνια γενικός διευθυντής, Χρήστος Αναστασιάδης
Στη Δέσποινα Θεοδοσίου το 1ο Βραβείο Ισότητας Φύλων στην Κυπριακή Ναυτιλία
American Dream: Εννέα Κύπριοι μοιράζονται το success story τους στις ΗΠΑ
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor