Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame

Η Energame, η πρωτοποριακή εταιρεία διαχείρισης στον τομέα iGaming, καλωσορίζει με ενθουσιασμό τη Μαριάννα Χατζηαντωνίου ως νέα Executive Vice President. Η κ. Χατζηαντωνίου αναλαμβάνει το ρόλο της με ένα εντυπωσιακό ιστορικό επιτυχίας δύο δεκαετιών στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της θητείας ως HR Director στην Parimatch Cyprus, ηγέτη στη βιομηχανία iGaming. Ο διορισμός της σηματοδοτεί μια κρίσιμη στιγμή για την Energame, καθώς επιδιώκει να αξιοποιήσει την εκτεταμένη εμπειρία και τη στρατηγική της οξυδέρκεια για να προωθήσει την ανάπτυξη και την οργανωτική αριστεία.

Η κ. Χατζηαντωνίου διαθέτει πλούσια εμπειρία σε στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού, επιχειρηματικής αναδιοργανώσης και αποδεδειγμένη ικανότητα διαχείρισης τομέων ανθρώπινου δυναμικού σε διεθνείς εταιρείες. Το υπόβαθρό της διακρίνεται από ρόλους που απαιτούσαν βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας της κλιμάκωσης των επιχειρήσεων, της διαχείρισης ταλέντων και της οργανωτικής ανάπτυξης. Στην Parimatch Cyprus, η κ. Χατζηαντωνίου είχε καθοριστικό ρόλο στην καθοδήγηση πρωτοβουλιών ανθρώπινου δυναμικού που υποστήριξαν την ταχεία ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές. Το στρατηγικό της όραμα και οι καινοτόμες προσεγγίσεις της στο HR έχουν αποφέρει σταθερά αποτελέσματα.

Μια αξιοσέβαστη ηγέτιδα και οραματίστρια, η καριέρα της κ. Χατζηαντωνίου καθορίζεται από την αφοσίωσή της στην προώθηση εταιρικών κουλτούρων χωρίς αποκλεισμούς, δυναμικής και υψηλής απόδοσης. Η προσέγγισή της στην ηγεσία έχει τις ρίζες της σε μια βαθιά δέσμευση στις αξίες και την ηθική, ευθυγραμμισμένη απόλυτα με την αποστολή της Energame να υποστηρίζει επιχειρήσεις με σημαντικές δυνατότητες κλιμάκωσης μέσω στρατηγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης.

Τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά της προσόντα υπογραμμίζουν ακόμη περισσότερο την ετοιμότητά της για αυτόν τον ρόλο. Κατέχοντας μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Surrey University, UK, και πιστοποιημένη επαγγελματίας CSO, είναι επίσης μέλος του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Η Μαριάννα είναι επίσης Ιδρύτρια και Διευθύντρια στον Όμιλο PERHA και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλες τις λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού και σε θέματα που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό και τις επιχειρήσεις. Η ηγεσία της επεκτείνεται πέρα ​​από την εταιρική σφαίρα σε σημαντικές συνεισφορές στην κοινωνική υπηρεσία, όπως αποδεικνύεται από τους ρόλους της στο CSR Cyprus και στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού και την υποστήριξη και τη συνεργασία της με τον Σύλλογο One Dream One Wish.

Ως Executive Vice President, η κα Χατζηαντωνίου θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης της στρατηγικής κατεύθυνσης της Energame, της προώθησης της καινοτομίας και της καθοδήγησης διαλειτουργικών πρωτοβουλιών που θα στηρίξουν την επόμενη φάση ανάπτυξης της εταιρείας. Η εμπειρία της, σε συνδυασμό με τη στρατηγική της διορατικότητα στον τομέα iGaming, την τοποθετεί ως βασικό πλεονέκτημα στο ταξίδι της Energame προς την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων της.

  • Σχετικά με την Energame

Η Energame είναι μια εταιρεία διαχείρισης που παρέχει συμβουλευτικές και διαχειριστικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις με σημαντικές δυνατότητες επέκτασης, όπως η Tech & iGaming. Οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται παγκοσμίως στο οικοσύστημα διαδικτυακών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων B2B και B2C. Η Energame ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2023, με σκοπό να αξιοποιήσει 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία iGaming. Οι συνεργάτες της Energame αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, δίνοντας στην εταιρεία μια μοναδική εικόνα του κλάδου και την ικανότητα να προσφέρει αξία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε:

https://energame.com

https://www.linkedin.com/company/energamecom

https://www.facebook.com/energamecom

Δειτε Επισης

Werner Hoyer: Κινητοποίησε τεράστιους πόρους για την Κύπρο, ανοιχτόμυαλος Ευρωπαίος ο Κ. Πετρίδης (vid)
Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης: Συγκεκαλυμμένη και προκλητική ανωμαλία το capacity planning του ΟΑΥ
Business Consulting της Grant Thornton: «Μετασχηματίζει» τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί σε προοπτικές
Γιώργος Πέτρου: Δεν φεύγει από την ΕΤΥΦΑ η ΑΗΚ, θέλουμε να έχουμε λόγο στις συζητήσεις για το φυσικό αέριο
Ο Πανίκκος Βάκκου νέος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
Με συμφωνία τριών σημείων, διασφαλίζεται το εργασιακό μέλλον των 69 υπαλλήλων της Kition-Τι προβλέπει
Ώθηση στις ξενές επενδύσεις στον πανεπιστημιακό τομέα-Τροποποιείται και εκσυγχρονίζεται η νομοθεσία
ΔΝΤ: Ανθεκτική η οικονομία της Κύπρου, ανάγκη μείωσης χρέους και μεταρρυθμίσεων
Η FOX Smart Estate Agency ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία με την IQI Global
Αλφαμέγα: Ζωηρό ενδιαφέρον για την ακαδημία κρεοπωλών-Διατηρείται ζωντανό το επάγγελμα που κινδύνευε να χαθεί