DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία

Σε μια σημαντική ψηφιακή αναβάθμιση στα συστήματα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της έχει επενδύσει η DHL Express Κύπρου, επιλέγοντας την Yellow Applications και το λογισμικό Exelsys HCM.

Για την αγαστή συνεργασία και όλα τα θετικά συνεπακόλουθα της επένδυσης μιλούν ο Βαλεντίνος Πιριπίτσης, γενικός διευθυντής της DHL Express Κύπρου και ο Μάριος Διογένους, διευθύνων σύμβουλος της Yellow Applications.

Η Yellow Applications, πιστοποιημένος συνεργάτης της Exelsys HCM, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση του λογισμικού διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού Exelsys HCM στην DHL Express Κύπρου.

Η DHL Express Κύπρου, η οποία κατέχει ηγετικό ρόλο εδώ και αρκετά χρόνια στον κλάδο των υπηρεσιών logistics, έχει ως προτεραιότητα τη συνεχή ψηφιακή αναβάθμιση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα Ψηφιακής Διαχείρισης του Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Σύμφωνα με τον Μάριο Διογένους, η DHL Express Κύπρου θεωρείται ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των logistics τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

«Έτσι, η εμπιστοσύνη που έχει δείξει επιλέγοντάς μας, μάς τιμάει ιδιαίτερα. Η διεύθυνση είχε θέσει τον πήχη ψηλά από την αρχή, έτσι ώστε η ψηφιακή αυτοματοποίηση να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μίας ολοκληρωμένης οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού με καινοτόμες πρακτικές διοίκησης, ευελιξίας και προσαρμογής στους νέους κανόνες που απαιτούνται για την αποτελεσματική παρακίνηση και διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μάλιστα, όπως εξηγεί, οι αλλαγές που προκύπτουν από τη συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, σε συνδυασμό με αναγκαία πλέον εργαλεία επιχειρηματικής νοημοσύνης (BI Tools), αλλάζουν ριζικά τους τρόπους λειτουργίας και την ένταση της εργασίας, επιβάλλοντας τον επαναπροσδιορισμό και τη συνεχή αναβάθμιση ψηφιακής στρατηγικής.

«Παραδώσαμε το έργο σε προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση της επένδυσης. Το Exelsys HCM είναι μία δοκιμασμένη λύση λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού τόσο στην Κύπρο και στο εξωτερικό, πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του οργανισμού με γρήγορη αύξηση παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού, μείωση κόστους και αύξηση της κερδοφορίας».

Με τη σειρά του, ο Βαλεντίνος Πιριπίτσης δηλώνει πως οι επιταχυνόμενες εξελίξεις στην επιχειρηματική τεχνολογία οδηγούν στην ανάγκη συνεχούς αναβάθμισης των ψηφιακών υποδομών και συστημάτων διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

«Η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας μας οδήγησε στο να αναζητήσουμε νέους τρόπους αυτοματοποίησης και ανάπτυξης της παραγωγικότητας. Πιστοποιημένη πλέον η εταιρεία ως Great Place to Work®, συνεχίζει τη στρατηγική αναβάθμιση αυτοματοποιημένων διαδικασιών.

Η εγκατάσταση του λογισμικού Exelsys HCM αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Το νέο λογισμικό μας επιτρέπει να έχουμε συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας των διαδικασιών μας καθώς επίσης και των εργαζομένων μας», υπογραμμίζει.

Σε αυτό το σημείο εξηγεί πως μέσα από την εγκατάσταση του Exelsys HCM, το προσωπικό της DHL κατάφερε να εργάζεται σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο και ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο τους έδωσε τη δυνατότητα να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση και την εμπειρία των πελατών.

«Επιλέξαμε την Yellow Applications, διότι μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο των ψηφιακών εφαρμογών, συνεισέφερε αρκετά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος, το οποίο μας επιτρέπει την πλήρη αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Με την κατάλληλη καθοδήγηση ενσωματώσαμε την τεχνολογία στις επιχειρηματικές μας διαδικασίες, μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά κόστη και προσδίδοντας μεγαλύτερη διαφάνεια σε όλο το εύρος των λειτουργιών διεύθυνσης ανθρωπίνου δυναμικού», τονίζει.

Αποτέλεσμα της ψηφιοποίησης των διαφόρων λειτουργειών είναι η εύρυθμη λειτουργία και ο εκσυγχρονισμός των επιχειρησιακών λειτουργιών που συνδέονται με τις προσλήψεις του κατάλληλου προσωπικού, την εκπαίδευση, τη διαχείριση αδειών και εντύπων μέχρι και την αξιολόγηση απόδοσης του εργατικού δυναμικού:

«Το Exelsys HCM αποτελεί πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού μας και είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με όλα όσα μας έχει προσφέρει».

  • Η DHL

Η DHL είναι εκ των κορυφαίων εταιρειών logistics παγκοσμίως με περισσότερους από 600.000 υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά σε 220 και πλέον χώρες.

Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθάει ανθρώπους και επιχειρήσεις να διασχίζουν τα σύνορα, να εισβάλλουν εύκολα σε νέες αγορές, να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους ή ακόμα και να στέλνουν γράμματα και δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για την DHL, η καινοτομία, η συνεχής βελτίωση, η συνεχής μάθηση αλλά και οι άνθρωποι που την αποτελούν, είναι το κλειδί για τη βιωσιμότητα και ο τρόπος για να κάνει τη θετική διαφορά για τους πελάτες της.

Στην Κύπρο η εταιρεία εξυπηρετεί τους καταναλωτές σε 9 σημεία, εκ των οποίων ένα βρίσκεται στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, κάτι που δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσφέροντας ακόμη καλύτερους χρόνους για τους πελάτες.

Το εργατικό δυναμικό της αποτελείται από 160 άρτια εκπαιδευμένους ειδικούς, οι οποίοι εκπληρώνουν το όραμα της εταιρείας «ενώνοντας ανθρώπους και βελτιώνοντας ζωές» (connecting people and improving lives).

Με 60 βαν, από τα οποία τα 28 πλήρως ηλεκτρικά, κι ένα αεροσκάφος τύπου Airbus A300 που πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις, μεταφέροντας μέχρι και 35 τόνους εμπορευμάτων, διασφαλίζονται ταχύτατες μεταφορές δια ξηράς και αέρος.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dhl.com/cy-en/home.html

  • H Yellow Applications

Η Yellow Applications είναι μια εταιρεία παροχής CLOUD based λύσεων τεχνολογίας, που προσφέρει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες. H Yellow Applications είναι εγκεκριμένος συνεργάτης παροχής λύσεων του λογισμικού Διαχείρισης Ανθρωπίνου Κεφαλαίου Exelsys HCM.

Αναπτύσσει εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού Cloud ERP, Accounting and Financial Management Software, Payroll Cloud Software, Pharmacy Systems, CRM / Loyalty / Rewards and Online Ordering systems, Mobile Apps / Gaming Apps, AI Customised tools (YellowCRM, EVA Chat Financials, HR-YSA BI και υπηρεσίες Multi-Dimensional Digital Marketing.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.yellowapplications.com

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών