Powered by

Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό

Στον φιλόξενο χώρο του νέου καταστήματος Bean Bar Κολωνακίου, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου ένα ξεχωριστό press event, με ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε χαλαρό περιβάλλον με εξωτική ομορφιά, προσεγμένες αλμυρές και γλυκές παρασκευές, που πρωταγωνιστούν στο μενού των καταστημάτων στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία (κτίριο 360) και στη λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Στο ξεχωριστό γαστρονομικό αυτό ταξίδι καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους η Brand Manager της αλυσίδας Bean Bar κ. Αντωνία Κουμέττου, η οποία δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε, και επίσημα πια, το δωδέκατο μέλος της οικογένειας Bean Bar, σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που αναδεικνύει τη φρέσκια φιλοσοφία της αλυσίδας μας, εκπέμπει την αισιόδοξη φύση του brand και εντείνει την ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που υπόσχεται ο κατάλογός μας.”

Το κατάστημα Bean Bar Κολωνακίου ακολουθεί τα ίδια πρότυπα λειτουργίας με το Bean Bar 360 και συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων του brand, προσφέροντας μία νέα εμπειρία φιλοξενίας, με ποιοτικό φαγητό, καφέ και ποτά, σε έναν καλαίσθητο χώρο με εξωτική εσάνς. Επιπλέον, αποτελεί τον νέο all-day προορισμό της πόλης. Υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία με το εμβληματικό κατάστημα στο κτίριο 360, το Bean Bar Κολωνακίου φέρνει στη Λεμεσό τις εξαιρετικές προτάσεις για πρωινό, brunch, μεσημεριανό και βραδινό, που ενθουσίασαν το γαστρονομικό κοινό της πρωτεύουσας. Το μενού υπογράφει ο ταλαντούχος head chef, των Bean Bar, Στέλιος Λοΐζου και η καταρτισμένη ομάδα του. Μέλος της ξεχωριστής ομάδας αποτελεί πλέον και ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, που σε συνεργασία με τον head chef Λοΐζου εμπλούτισε ακόμα περισσότερο το μενού με τις γλυκές παρασκευές, τις οποίες επιμελήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο head chef Στέλιος Λοΐζου και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσίασαν τα πιάτα στο κοινό, προσφέροντας μια λεπτομερή ξενάγηση στον υπέροχο και γευστικό κόσμο της αλυσίδας Bean Bar. Όπως ανέφεραν, όλα τα πιάτα του μενού διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, την αρμονία των γεύσεων και των συνδυασμών, την εξαιρετική τους ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών.

Στην εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας μία καλή γεύση σε όλους, παραβρέθηκαν συνεργάτες, μέλη του προσωπικού της εταιρείας C. A. Papaellinas Emporiki Ltd, food influencers και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

DIO08826

DIO09038

DIO09404

EVENT SCREENS CHEFS-01

TONY2067

TONY2074

TONY2119

TONY2132

TONY2138

TONY2207

TONY2260

TONY2292

TONY2351

TONY2362

Δειτε Επισης

Πάνε Ολομέλεια οι κανονισμοί για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία-Ποιες οι βασικές τους πρόνοιες
Μεγάλο ενδιαφέρον για επιχορηγημένες διακοπές χαμηλοσυνταξιούχων-Εξαντλήθηκε το διαθέσιμο ποσό, έκλεισαν οι αιτήσεις
Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο κυπριακός τουρισμός-Νέο ρεκόρ αφίξεων το πεντάμηνο
Η Wizz Air αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ και τις ευρωπαϊκές πτήσεις προς Αμμάν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου
Νέο κατάστημα Bean Bar στο Ζακάκι-Άνοιξε το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
Μήνυμα ξενοδόχων Πάφου για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή-«Να πέσουν οι τόνοι για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός»
Εγκαινιάστηκε το νέο σημείο θέασης «Μελάντα» στο Πισσούρι-Έργο της ΕΤΑΛ με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Emirates εγκαινιάζει επίσημα πτήσεις προς Ντα Νανγκ και Σιέμ Ριπ μέσω Μπανγκόκ
Cap St Georges Hotel & Resort: Αυτό το καλοκαίρι, ζήστε την εμπειρία που σας αξίζει
Χρ. Αγγελίδης: Να μας εξηγήσει το Υπουργείο Εργασίας, έμεις ό,τι έχουμε συμφωνήσει θα το εφαρμόσουμε ευλαβικά