Powered by

Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό

Στον φιλόξενο χώρο του νέου καταστήματος Bean Bar Κολωνακίου, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου ένα ξεχωριστό press event, με ιδιαίτερο γευστικό ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε χαλαρό περιβάλλον με εξωτική ομορφιά, προσεγμένες αλμυρές και γλυκές παρασκευές, που πρωταγωνιστούν στο μενού των καταστημάτων στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία (κτίριο 360) και στη λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Στο ξεχωριστό γαστρονομικό αυτό ταξίδι καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους η Brand Manager της αλυσίδας Bean Bar κ. Αντωνία Κουμέττου, η οποία δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε, και επίσημα πια, το δωδέκατο μέλος της οικογένειας Bean Bar, σε ένα προσεγμένο περιβάλλον που αναδεικνύει τη φρέσκια φιλοσοφία της αλυσίδας μας, εκπέμπει την αισιόδοξη φύση του brand και εντείνει την ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων που υπόσχεται ο κατάλογός μας.”

Το κατάστημα Bean Bar Κολωνακίου ακολουθεί τα ίδια πρότυπα λειτουργίας με το Bean Bar 360 και συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων του brand, προσφέροντας μία νέα εμπειρία φιλοξενίας, με ποιοτικό φαγητό, καφέ και ποτά, σε έναν καλαίσθητο χώρο με εξωτική εσάνς. Επιπλέον, αποτελεί τον νέο all-day προορισμό της πόλης. Υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία με το εμβληματικό κατάστημα στο κτίριο 360, το Bean Bar Κολωνακίου φέρνει στη Λεμεσό τις εξαιρετικές προτάσεις για πρωινό, brunch, μεσημεριανό και βραδινό, που ενθουσίασαν το γαστρονομικό κοινό της πρωτεύουσας. Το μενού υπογράφει ο ταλαντούχος head chef, των Bean Bar, Στέλιος Λοΐζου και η καταρτισμένη ομάδα του. Μέλος της ξεχωριστής ομάδας αποτελεί πλέον και ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, που σε συνεργασία με τον head chef Λοΐζου εμπλούτισε ακόμα περισσότερο το μενού με τις γλυκές παρασκευές, τις οποίες επιμελήθηκε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο head chef Στέλιος Λοΐζου και ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης παρουσίασαν τα πιάτα στο κοινό, προσφέροντας μια λεπτομερή ξενάγηση στον υπέροχο και γευστικό κόσμο της αλυσίδας Bean Bar. Όπως ανέφεραν, όλα τα πιάτα του μενού διακρίνονται για τη δημιουργικότητα, την αρμονία των γεύσεων και των συνδυασμών, την εξαιρετική τους ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών.

Στην εκδήλωση, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας μία καλή γεύση σε όλους, παραβρέθηκαν συνεργάτες, μέλη του προσωπικού της εταιρείας C. A. Papaellinas Emporiki Ltd, food influencers και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

DIO08826

DIO09038

DIO09404

EVENT SCREENS CHEFS-01

TONY2067

TONY2074

TONY2119

TONY2132

TONY2138

TONY2207

TONY2260

TONY2292

TONY2351

TONY2362

Δειτε Επισης

Η ΕΤΑΠ επαναφέρει για το επόμενο δίμηνο τη δωρεάν εκδρομή στον Ακάμα
Ονειρεμένες βραδιές στο Anaïs Restaurant & Bar του City of Dreams Mediterranean
Οδικός χάρτης Wizz Air για επίτευξη μηδενικού ανθρακικού αποτυπώματος-Ρεαλιστική προσέγγιση βασισμένη στα τρία «F»
Amber and Joe: Επεκτάθηκε με νέο κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας (photos)
Cyprus Airways: Το νέο Airbus A220... Εγκαινιάζει μια νέα εποχή πτήσεων με το πιο πράσινο και έξυπνο αεροσκάφος
Εκτός Γενικού Δείκτη και Δείκτη Εναλλακτικής Αγοράς ΧΑΚ η μετοχή της Salamis Tours
Οινική παράδοση και γαστρονομία ωθούν τον αγροτουρισμό στην επαρχία Λεμεσού
Μ. Κουρούπη: Τα θετικά μηνύματα της χειμερινής περιόδου, οι προοπτικές της καλοκαιρινής σεζόν και η κύρια πρόκληση για την Hermes
Το αεροδρόμιο που έσπασε τα κοντέρ το 2024-Ρεκόρ κίνησης για τα αεροδρόμια παγκοσμίως
ΕΤΑΠ: Εντατικά συνεχίζεται η ψηφιακή εκστρατεία για προώθηση της τουριστικής Πάφου-Οι αγορές στόχοι