Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert

Η Intership ανακοινώνει την διεύρυνση της ομάδας του διοικητικού συμβουλίου και της εκτελεστικής διοίκησης με τον διορισμό του Capt. Michael P. Elwert ως Chief Operating Officer (COO).

Ο Michael P. Elwert έχει εργαστεί στον τομέα της παγκόσμιας ναυτιλίας κατά τη διάρκeια της καριέρας του, έχοντας συσσωρεύσει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας management στη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, αποκτώντας ισχυρή παγκόσμια διορατικότητα, φήμη και δίκτυο.

Εκπαιδεύτηκε από τον Όμιλο Maersk στην Κοπεγχάγη, αποκτώντας παγκόσμια ναυτιλιακή οξυδέρκεια και έκθεση σε χώρες όπως τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τη Νορβηγία, τη Νότια Αφρική, τις ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες της Ασίας. Για τον νέο του ρόλο ο κ. Elwert μεταφέρθηκε στη Λεμεσό,

Έχει αναλάβει πολλαπλούς ανώτατους εκτελεστικούς ρόλους στην ιδιοκτησία πλοίων, στη διαχείριση πλοίων, καθώς επίσης σε εθνικές και διεθνείς ενώσεις της βιομηχανίας.

Ο Elwert εντάχθηκε επίσημα στην Intership στις αρχές Ιανουαρίου 2024, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε τον διαχωρισμό της από τον Όμιλο Hartmann μέσω εξαγοράς από τη διοίκηση από τον μακροπρόθεσμο CEO της Dieter Rohdenburg.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Michael στην ομάδα μας και ανυπομονώ για τη νέα προοπτική που φέρνει. Η πλούσια εμπειρία και η ηγεσία του θα συμβάλουν αναμφίβολα στη συνεχή επιτυχία και ανάπτυξη του Ομίλου Intership», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος Dieter Rohdenburg, ιδιοκτήτης της Intership.

Για τον διορισμό του ως COO, ο Michael P. Elwert είπε, «Είναι μεγάλη μου τιμή που εντάχθηκα στην Intership κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου επιχειρηματικής μετάβασης σε έναν πλήρως ανεπτυγμένο διαχειριστή πλοίων τρίτου μέρους. Ανυπομονώ να κατευθύνω τον οργανισμό προς τη συνεχή ανάπτυξη, ενισχύοντας παράλληλα την οργανωτική ανταγωνιστικότητα καθοδηγώντας και εφαρμόζοντας τη στρατηγική επιχειρησιακής αριστείας μας. Αισθάνομαι τιιμή που είμαι μέλος αυτής της ομάδας επαγγελματιών παγκόσμιας κλάσης.

Η Intership Navigation Co. Ltd ιδρύθηκε το 1988 στη Λεμεσό. Λειτουργεί ως παγκόσμιος ανεξάρτητος διαχειριστής πλοίων και επιδιώκοντας προοδευτικά την εξυπηρέτηση και την αριστεία πελατών, η Intership διαχειρίζεται επί του παρόντος έναν ποικίλο στόλο τύπων πλοίων, συμπεριλαμβανομένων ξηρών φορτίων χύδην, δεξαμενόπλοιων, πλοίων μεταφοράς αερίου, γενικού φορτίου, τσιμέντου, PCTC και άλλων.

Εκτός από τις υπηρεσίες πλήρους εμβέλειας, τεχνικής διαχείρισης και διαχείρισης πληρώματος, η Intership παρέχει επίσης επίβλεψη νέων κτιρίων και μετατροπών, συμβουλευτικές υπηρεσίες για την απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα, μεσιτεία ναυτιλιακών ασφαλίσεων, εμπορική διαχείριση, καθώς και άλλες βοηθητικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα