E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας

Η E&G Economides LLC ανακοίνωσε την προαγωγή της Βιργινίας Αδαμίδου σε Συνέταιρο της Εταιρείας.

Στον νέο της ρόλο, η Βιργινία θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας της που επικεντρώνεται στο Εταιρικό & Εμπορικό Δίκαιο, Τραπεζικά & Χρηματοοικονομικά θέματα, κτηματολογικά, Κεφαλαιαγορά και Επενδυτικά Ταμεία, ενώ θα επικεντρωθεί επίσης στην ανάπτυξη του πελατολογίου και την ενίσχυση του δικηγορικού γραφείου και των συνδεδεμένων εταιρειών.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίσουμε τη Βιργινία ως Συνέταιρο," δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Οικονομίδης. "Οι ηγετικές της ικανότητες και η δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου δικηγορικών υπηρεσιών αποδεικνύουν την εστίαση του γραφείου μας στην ποιότητα, αξιοκρατία και την επιβράβευση για τους ταλαντούχους επαγγελματίες μας. Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα της θέση."

Η Βιργινία κατέχει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το CIIM, και είναι μέλος του Παγκυπρίου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2004. Εξειδικεύεται σε εταιρικά και εμπορικά θέματα, όπως συμφωνίες εξαγοράς και συγχωνεύσεις, συμφωνίες μετόχων, και όλων των ειδών εταιρικών συναλλαγών. Ασχολείται επίσης με θέματα ακίνητης περιουσίας εταιρικής φύσης, και χειρίζεται ολόκληρη τη διαδικασία από το στάδιο διαπραγμάτευσης, ανάπτυξης, μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.

Σχετικά με την E&G Economides LLC
Η E & G Economides LLC είναι μια βραβευμένη και γρήγορα αναπτυσσόμενη δικηγορική εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό. Η εταιρεία αποτελείται από μια επίλεκτη ομάδα εξειδικευμένων δικηγόρων με εκτεταμένες γνώσεις σε επιλεγμένους τομείς πρακτικής. Το πελατολόγιο περιλαμβάνει HNWIs, επιχειρηματίες, πολυεθνικές εταιρείες, τοπικούς και διεθνείς νομικούς οίκους, ελεγκτικά και λογιστικά γραφεία, τραπεζικά και πιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες blue-chip, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, επενδυτικά ταμεία και ναυτιλιακές.

https://www.economideslegal.com

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα