Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira Real Estate: Τεμάχια γης από μόλις €3.500 στην επαρχία Αμμοχώστου

Τις πιο όμορφες περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου παρουσιάζει η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Location of the Month». Για τον Μάρτιο, η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας ταξιδεύει στη νοτιοανατολική ακτογραμμή της Κύπρου και συγκεκριμένα στις περιοχές Λιοπετρίου, Αυγόρου, Σωτήρας, Φρενάρους και Δερύνειας.

Οι πέντε κοινότητες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της επαρχίας αλλά και το τουριστικό κέντρο της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν σημαντική οικιστική και τουριστική ανάπτυξη, ενώ καταγράφεται αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων.

Ελκυστικές προτάσεις με τεμάχια γης

Με δεδομένη την ελκυστικότητα της περιοχής και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου κοινού, η Altamira Real Estate παρουσιάζει 85 τεμάχια γης, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλες τις ευκαιρίες σε Λιοπέτρι, Αυγόρου, Σωτήρα, Φρέναρος και Δερύνεια

Πρόκειται για γεωργικά και οικιστικά τεμάχια γης, τα οποία διαθέτουν μεγάλο εμβαδόν και προσφέρουν πολύ καλές προσβάσεις σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις. Διατίθενται σε άκρως ελκυστικές τιμές που αρχίζουν από μόλις €2.500 και φθάνουν μέχρι και τις €500.000, ενώ θεωρούνται ιδανικά τόσο για οικιστική όσο και για γεωργική χρήση, καθώς και για καλλιέργεια.

Η ενότητα «Location of the Month» έχει καθιερωθεί στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy και περιλαμβάνει ακίνητα από κάθε γωνιά της Κύπρου που παρουσιάζουν επενδυτικό ενδιαφέρον, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε μήνα η ομάδα της Altamira Real Estate επιλέγει να φιλοξενεί μια νέα περιοχή, παρουσιάζοντας την τοποθεσία, τις φυσικές ομορφιές, τις υπηρεσίες και τις υποδομές της, καθώς επίσης τις προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία σε τιμές ευκαιρίας!

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

High rise πολυτελείς αναπτύξεις: Πτώση τιμών πώλησης και ενοικίασης αναμένουν οι επαγγελματίες του κλάδου
Η doValue ενισχύει τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης ακινήτων και δανείων
Αυτά τα κριτήρια πρέπει να πληρούν οι στρατηγικές αναπτύξεις για ταχεία αδειοδότηση
Υπό εξέλιξη η γ' φάση έργων αποχετευτικού συστήματος στη Λάρνακα
Ask Wire: Πωλήσεις διαμερισμάτων €154 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο του 2023
Πάει Προεδρικό η ανάπτυξη του 1,2 δις-Σύσκεψη την Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
City Med: Νέα ανάπτυξη στον τομέα της υγείας στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού
Dοmenica Group: Τα νέα έργα που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς(pics)
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Συναγερμός για την μαρίνα και το λιμάνι-Η στάση της Kition και οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης