Altamira Real Estate: Τεμάχια γης από μόλις €3.500 στην επαρχία Αμμοχώστου

Τις πιο όμορφες περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου παρουσιάζει η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Location of the Month». Για τον Μάρτιο, η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας μας ταξιδεύει στη νοτιοανατολική ακτογραμμή της Κύπρου και συγκεκριμένα στις περιοχές Λιοπετρίου, Αυγόρου, Σωτήρας, Φρενάρους και Δερύνειας.

Οι πέντε κοινότητες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της επαρχίας αλλά και το τουριστικό κέντρο της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν σημαντική οικιστική και τουριστική ανάπτυξη, ενώ καταγράφεται αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων.

Ελκυστικές προτάσεις με τεμάχια γης

Με δεδομένη την ελκυστικότητα της περιοχής και με στόχο να καλύψει τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου κοινού, η Altamira Real Estate παρουσιάζει 85 τεμάχια γης, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες όλες τις ευκαιρίες σε Λιοπέτρι, Αυγόρου, Σωτήρα, Φρέναρος και Δερύνεια

Πρόκειται για γεωργικά και οικιστικά τεμάχια γης, τα οποία διαθέτουν μεγάλο εμβαδόν και προσφέρουν πολύ καλές προσβάσεις σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις. Διατίθενται σε άκρως ελκυστικές τιμές που αρχίζουν από μόλις €2.500 και φθάνουν μέχρι και τις €500.000, ενώ θεωρούνται ιδανικά τόσο για οικιστική όσο και για γεωργική χρήση, καθώς και για καλλιέργεια.

Η ενότητα «Location of the Month» έχει καθιερωθεί στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate, www.altamirarealestate.com.cy και περιλαμβάνει ακίνητα από κάθε γωνιά της Κύπρου που παρουσιάζουν επενδυτικό ενδιαφέρον, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Κάθε μήνα η ομάδα της Altamira Real Estate επιλέγει να φιλοξενεί μια νέα περιοχή, παρουσιάζοντας την τοποθεσία, τις φυσικές ομορφιές, τις υπηρεσίες και τις υποδομές της, καθώς επίσης τις προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία σε τιμές ευκαιρίας!

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 8000 8200, χωρίς χρέωση.

Δειτε Επισης

Το Υπ. Εσωτερικών για υπογραφές ΚΟΑΓ-Evamek Development: Μετουσιώνεται σε πράξη η ενιαία στεγαστική πολιτική
ΚΟΑΓ: Υπέγραψε με Evamek Development την πρώτη συμφωνία αξιοποίησης πολεοδομικών κινήτρων
Προς πώληση μεγάλα οικιστικά ακίνητα από την AstroBank
Altamira Real Estate: Νέα εβδομάδα με μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων
Βλέπει κατάληξη σε συμφωνία για την συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία ο Παναγιώτου
Σε λεπτές ισορροπίες η συλλογική σύμβαση στις οικοδομές-Οι τάσεις στους εργολάβους και η στάση των συντεχνιών
Νίκος Ρωτός: Το κράτος να γίνει πιο φιλικό προς τις αναπτύξεις-Σωστά κίνητρα για προσέλκυση επενδυτών
Βάζει φρένο στην άναρχη ανάπτυξη ο Ιωάννου-Η απόφαση του Υπουργικού για πεντάστερο στην Αγία Νάπα
Επιστολή ΕΤΕΚ προς Υπουργείο Εσωτερικών για το Σχέδιο Πολεοδομικών Κινήτρων για επικίνδυνες οικοδομές
Στο Υπουργικό η συμφωνία για δάνειο €108 εκ. από ΕΤΕπ για φοιτητικές εστίες ΤΕΠΑΚ σε Λεμεσό και Πάφο