Χωρίς άσπρο καπνό για τις αυξήσεις στο ρεύμα η συνεδρία του Δ.Σ. της ΑΗΚ

Δεν λήφθηκε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων και ως εκ τούτου δεν υπάρχει θέμα προς ανακοίνωση επί του παρόντος, αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνεδρίασή του για το θέμα το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι το Συμβούλιο ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 3 Φεβρουαρίου, πριν από έξι μέρες.

Σημειώνοντας ότι στο παρόν στάδιο, δεν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση από τη ΡΑΕΚ σε σχέση με την αναπροσαρμογή των διατιμήσεων, το ΔΣ αναφέρει ότι "συνεπώς, δεν υπάρχει επί του παρόντος θέμα προς ανακοίνωση".

"Όταν παρθεί σχετική απόφαση από τη ΡΑΕΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο θα τη μελετήσει και με γνώμονα το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και τις ανάγκες του Οργανισμού, σε συνδυασμό με τις οικονομικές δυνατότητες του, πάντοτε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προς τον τόπο και ιδιαίτερα τους καταναλωτές, θα λάβει τις δέουσες αποφάσεις του", σημειώνει.

Δειτε Επισης

Αυτοψία Παπαναστασίου στο γεωτρύπανο «Valaris DS-9»… Ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στο «Πήγασος-1»
Δίνει διευκρινίσεις για το τερματικό η ΕΤΥΦΑ-Σε εξέλιξη η μελέτη δεδομένων έργου για χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης
ΣΑΗ: Το πιο κρίσιμο βήμα για την μείωση του κόστους ηλεκτρισμού στην χώρα η έλευση του φυσικού αερίου
Ασκήσεις ισορροπίας στα 70 δολάρια για το brent-Μικρή ανάσα στην αγορά
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ηλεκτρική διασύνδεση και κάπου στο... μέλλον η ολοκλήρωση του τερματικού
Πιέσεις στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την Ευρώπη-Στις πρωτεύουσες με τις υψηλότερες αυξήσεις η Αθήνα
Ψάχνουν τρόπους διαφύλαξης της εύφορης γεωργικής γης από τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων
Θέατρο του παραλόγου η ηλεκτρική διασύνδεση-Πλήρης στασιμότητα, αλλά το έργο «συνεχίζεται» και θέλει χρήμα ο ΑΔΜΗΕ
Γ. Παπαναστασίου: Άρχισε να μαζεύεται κάποια ποσότητα εμπορεύσιμη και οικονομικά βιώσιμη-Τα επόμενα βήματα για το «Πήγασος 1»
Τι λείπει και πότε αναμένεται να γίνει FSRU o «Προμηθέας»-Πόσα στοιχίζει τον μήνα η παραμονή του στη Μαλαισία