Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H WarGaming συνεργάζεται με φοιτητές/ριες του ΤΕΠΑΚ στο πρόγραμμα IXN

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος του προγράμματος Industry Exchange Network (IXN), στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει υπογράψει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με το University College London (UCL) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η συμφωνία εξασφαλίζει τη συμμετοχή φοιτητών/ριών στην υλοποίηση αυθεντικών έργων που αναθέτουν επιχειρήσεις και οργανισμοί με βάση τις προδιαγραφές του προγράμματος. Οι φοιτητές/ριες έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε «proofs of concept» που λύνουν πραγματικά προβλήματα, εξοπλίζοντάς τους με εμπειρία και καλλιεργώντας την ετοιμότητά τους για επαγγελματική σταδιοδρομία.

Κατά το Φθινοπωρινό εξάμηνο του 2023, για 3η συνεχόμενη χρονιά, οι 3ετείς φοιτητές/ριες του τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ συνεργάστηκαν με οργανισμούς τοπικής και διεθνούς εμβέλειας, όπως οι Wargaming, House of Brands, Summercliff, Algolysis και UiBS. Οι εταιρείες αυτές προσέφεραν συστηματική ανατροφοδότηση, ως ‘τεχνικοί μέντορες’ και εταίροι IXN στις ομάδες των φοιτητών/ριών, οι οποίες παρουσίασαν τα σχεδιαστικά τους έργα ως ιστοσελίδες σε εκδήλωση τον Δεκέμβριο του 2023.

Το ΙΧΝ αναπτύχθηκε από τους καθηγητές Dean Mohamedally και Graham Roberts, του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου UCL (UK) και έχει εγκριθεί ως βέλτιστη πρακτική από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει επίσης υιοθετηθεί από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, για την επιτυχή και ωφέλιμη διασύνδεση πανεπιστημίου-βιομηχανίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cut.ac.cy/cut-ixn και το YouTube κανάλι με τα έργα των φοιτητών: https://www.youtube.com/watch?v=G9mgjvRaBcw&list=PLgsDlgHOuusz9ywn1bE4suSTvxOalCUHM&index=1

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους