Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CIM Summit: Επιστρέφει στις 6 Απριλίου για 16η συνεχή χρονιά

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τεχνολογικές ανακαλύψεις, πολιτισμικές αλλαγές και πρωτοφανείς παγκόσμιες προκλήσεις, οι επιχειρήσεις καλούνται με απόλυτη ευελιξία, όχι απλώς να επιβιώνουν, αλλά, να ευδοκιμούν μέσα στην αλλαγή. To CIM Summit 2024 θα έχει σαν θέμα το The Future of Business: Adapting to a Changing Landscape. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στις 08:30 στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή) στη Λευκωσία, και θα καταπιαστεί με παραδείγματα που κάποτε υπαγόρευαν την επιτυχία και σήμερα υφίστανται μια μετασχηματιστική αλλαγή, αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις να επανεκτιμήσουν, να αναπροσαρμόσουν και να καινοτομήσουν.

Πλέον, το μέλλον των επιχειρήσεων εξαρτάται από την κατανόηση αυτού του ρευστού τοπίου από τους ηγέτες τους και την μελέτη εκείνων των παραγόντων που επηρεάζουν καταλυτικά διεθνή και τοπική οικονομία.

To CIM Summit 2024, είναι σημείο αναφοράς για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου και της περιοχής διοργανώνεται κάθε χρόνο εδώ και 16 χρόνια και έχει ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε κυπριακές και διεθνείς επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους τομείς των επιχειρήσεων.

Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί από τις κορυφαίες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ευρώπης και καταξιωμένα στελέχη θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκόμενους που εκπροσωπούν τις κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου.

Το Συνέδριο θα χαιρετήσει ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, εκ μέρους της Α.Ε. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Θα προηγηθεί χαιρετισμός από τον Γιάγκο Χατζηγιάννη, Διευθύνων Σύμβουλο του CIM - Cyprus Business School.

Οι ομιλητές του CIM Summit, Casidhe Troyer, Sue Dopson, Trudi Lang και David Stillwell, θα αναλύσουν και θα συζητήσουν θέματα σχετικά με την άνοδο των αμοιβαίων κεφαλαίων δεικτών και της εταιρικής Ε&Α, καθώς άλλων σύγχρονων τάσεων και σημαντικών παραμέτρων της οικονομίας.

Επιπλέον, θα αναπτύξουν θέματα ηγεσίας καθώς και ποια είναι τα ηγετικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά.

Θέματα στρατηγικής, αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού επίσης θα βρεθούν στην πλούσια θεματολογία του θεσμού. Επίσης, οι σπουδαίοι ομιλητές θα επιχειρήσουν να προβλέψουν το μέλλον των επιχειρήσεων με ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση σε πάνελ.

Σημειώνεται ακόμη, ότι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις.

Το Summit αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης.

H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ανακήρυξη των επίτιμων μελών του CIM 2024.

Ποιους ενδιαφέρει

Το CIM Summit 2024 απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές πωλήσεων, διευθυντές παραγωγής, διευθυντές logistics, διευθυντές εμπορικών σημάτων και κάθε άλλο στέλεχος που θα ήθελε να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στις επιχειρήσεις.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: CIM-Cyprus Business School, Πλατινένιος Xορηγός: Green Energy Group Χρυσοί Χορηγοί: NetU, Unicars Αργυροί Χορηγοί: Alphamega Hypermarkets, C.A.PAPAELLINAS Group, Gan Direct, Iron Mountain Cyprus Ltd, McDonald’s, Parimatch, Philip Morris Χάλκινοι Χορηγοί: Cyfield Group, Gloria Jeans, KEAN, KPMG, MetLife, Payabl, Paul, Spyros Vassiliou & Associates LLC, Remedica, TBWA Entelia, Tototheo, Zorbas Group Υποστηρικτές: Cyprus Forum, Landas Colour, LightBlack, Panayiotides Gifts and Textiles, Photos Photiades Group, Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus, Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Bioland Energy Group: Υποψήφια στα INBusiness Awards στην κατηγορία «Επιχείρηση»
Aphrodite Hills Resort και Όμιλος PERHA στηρίζουν το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Support Pink: Το Bean Bar στo πλευρό της Europa Donna Κύπρου
Επιχειρηματικός διαγωνισμός του Institute of Chartered Accountants in England and Wales στο Παν. Κύπρου
Sunil Kapoor: Επιδιώκει ενίσχυση της δυναμικής της με νέα πλοία η ÖL Shipping Group
MSPS Κύπρου: Ξεκίνημα νέας εποχής με ανανεωμένη ταυτότητα και φιλοσοφία
Logicom: Σημαντική αύξηση κύκλου εργασιών και κέρδους που αναλογεί στους μετόχους
Infocredit Group: Βραβείο Best KYC Solution 2024 στα φετινά Sigma Eurasia Awards
Ημέρα ενημέρωσης για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Celestyal-Ναυτική Ακαδημία Κύπρου: Μνημόνιο Συνεργασίας για πλήρεις υποτροφίες σε μαθητευόμενους