Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024 με την υποστήριξη της Freedom Finance Europe

Η αναμονή έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία με υπερηφάνεια ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024, που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Freedom Finance Europe. Το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, στον εμβληματικό χώρο του Elias Beach Hotel, στην καρδιά της Λεμεσού.

Το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι, που φημίζεται για την πιστή παράδοσή του στην προώθηση της πνευματικής ανάπτυξης και της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των φίλων του σκάκι σε όλη την Κύπρο, πρόκειται να συγκεντρώσει μια πληθώρα παικτών, από κορυφαίους παίκτες έως φιλόδοξους ερασιτέχνες, με όλους πρόθυμους να επιδείξουν τη στρατηγική τους ικανότητα και τακτική οξυδέρκεια στο παιχνίδι. Το φετινό πρωτάθλημα υπόσχεται συναρπαστικά θεάματα, με κορυφαίους παίκτες να διεκδικούν την υπεροχή στα 64 τετράγωνα.

Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία με υπερηφάνεια ανακοινώνει την Freedom Finance Europe ως βασικό εταίρο του πρωταθλήματος. Η Freedom Finance Europe, μια κορυφαία εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η οποία έχει δεσμευτεί για την κοινωνική ευθύνη και την επίτευξη θετικού αντικτύπου στην τοπική κοινότητα, μοιράζεται το πάθος της ομοσπονδίας για αριστεία και συλλογή δράση της κοινότητας.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την Freedom Finance Europe ως βασικό εταίρο μας για το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024», δήλωσε ο Κρίτων Τορναρίτης, Πρόεδρος της Κυπριακής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. «Η αφοσίωσή τους στην ενδυνάμωση των ατόμων βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την αποστολή μας να προωθούμε τον πνευματικό ανταγωνισμό και τη συντροφικότητα μέσω του σκάκι. Μαζί, ανυπομονούμε να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για παίκτες όσο και για θεατές».

Ο Evgeniy Tyapkin, Εκτελεστικός Διευθυντής της Freedom Finance Europe, επεσήμανε τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίξει τη σκακιστική κουλτούρα της Κύπρου, η οποία τελικά θα συμβάλει στην καλλιέργεια ενός ακμάζοντος και καινοτόμου περιβάλλοντος στη χώρα. «Πιστεύουμε ότι το σκάκι βοηθά τους ανθρώπους να επιλέγουν στρατηγικές νίκης όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στο επιχειρείν και στη ζωή τους γενικότερα. Οι άνθρωποι που είναι καλοί στο σκάκι συχνά επιτυγχάνουν υψηλά αποτελέσματα σε άλλους τομείς. Γι' αυτό θεωρούμε ότι η σκακιστική παιδεία είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά και για κάθε κοινωνία. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο των ακαδημιών σκάκι σε όλη τη χώρα, να συνθέσουμε ένα περιβάλλον που θα προωθεί την ανάδειξη νέων πρωταθλητών καθώς και να προωθήσουμε το σκάκι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες», ανέφερε.

Καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Λεμεσό, όπου το σκηνικό έχει διαμορφωθεί για μια συναρπαστική μάχης ευστροφίας. Είτε είστε έμπειρος παίκτης με παράσημα είτε ένας επίδοξος ερασιτέχνης, πρόκειται για ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://cypruschessfederation.org/.

Επικοινωνία ΜΜΕ: Γιώργος Αμβροσιάδης (+357 99 649 483)

Δειτε Επισης

Η GDEV ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού
Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
Η CNP Ασφαλιστική στηρίζει την αριστεία και επιβραβεύει την πρωτιά
Ανανεώθηκε η συλλογική σύμβαση των εργαζομένων της Nicosia Public Transport-Τι προνοεί η νέα συμφωνία
Οριστική συμφωνία για εξαγορά του SCSS Fund Management Ltd από την CPI Holdings Plc
Μ. Δημοπούλου: Οι στόχοι ESG της Philip Morris και οι στέρεες βάσεις σε θέματα βιωσιμότητας στην κυπριακή αγορά
Καταναλωτικές συνήθειες και σπατάλη τροφίμων στην Κύπρο-Η επιρροή του Waste Wisely Cyprus
Ακόμη μια πράξη ανθρωπιάς από ΕΚΟ Κύπρου-Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμην εκλιπόντος μέλους της εταιρείας
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συλλογική σύμβαση στον κλάδο διανομής και ταχυμεταφορών-Όσα προβλέπει
payabl. KidIT Cyprus και PAYABL EKA AEΛ διοργανώνουν μια συναρπαστική εκδήλωση για τα παιδιά