Νέα από την ΕΤΑΛ

Προώθηση της Κύπρου από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού με σειρά δραστηριοτήτων να προβάλλεται σε σύντομα βίντεο.

Μια πλούσια γκάμα δραστηριοτήτων που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης αναδεικνύεται στα νέα σύντομα βίντεο από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού.

Στα πλαίσια των προσπαθειών της ΕΤΑΛ για συνεχή δημιουργία νέου οπτικοακουστικού υλικού που προβάλλεται διαδικτυακά σε κοινωνικά δίκτυα και άλλα μέσα, δημιουργήθηκαν πρόσφατα τρία νέα σύντομα βίντεο που αναδεικνύουν δραστηριότητες για τον επισκέπτη που προσφέρουν διασκέδαση, αδρεναλίνη και αξέχαστες εμπειρίες.

Στα σύντομα βίντεο, επισκέπτες κάθε ηλικίας απολαμβάνουν Kayaking, SUP και ιστιοπλοϊα στα ανοιχτά της Λεμεσού, κατάδυση στους τεχνητούς υφάλους, πεζοπορία σε μονοπάτια της φύσης, ορειβασία, παιχνίδια στο υδροπάρκο, προκλήσεις σε zip line και τοίχο αναρρίχησης, ιππασία, τρέξιμο, ποδηλασία στην πόλη και επαρχία.

Η περιφέρεια Λεμεσού προσφέρει ευκαιρίες για αναψυχή με φίλους ή οικογενειακή διασκέδαση για κάθε γούστο, διασφαλίζοντας μια πλούσια τουριστική εμπειρία και αξέχαστες στιγμές που όλοι θα θέλουν να μοιραστούν μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Τα βίντεο έχουν στόχο να ενθαρρύνουν τον κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει δραστηριότητες που του ταιριάζουν, και συγχρόνως να ανακαλύψει τις φυσικές ομορφιές της Λεμεσού όπως τη θάλασσα ή την άγρια φύση σε συνδυασμό με τον καλό καιρό σε κάθε εποχή του χρόνου.

Links για τα βίντεο

Activities in Limassol 1 (youtube.com)

Activities in Limassol 2 (youtube.com)

Activities in Limassol 3 (youtube.com)

Δειτε Επισης

Eξερευνώ την Τηλλυρία
Χαιρετίζει η ΕΤΑΠ την απόφαση του Δήμου Πάφου για απαγόρευση των σκούτερ
Απτικός σταθμός στο Μουσείο Πιερίδη-Νέα εμπειρία διαδραστικότητας και προσβασιμότητας
Νέες δράσεις για ενίσχυση της ταυτότητας των μελισσοχωριών ορεινής Λάρνακας
Εξαιρετικά τα αποτελέσματα από την καινοτόμο ψηφιακή εκστρατεία προώθησης της Πάφου
Η ΕΤΑΠ Πάφου στην Πολωνία για προώθηση του τουρισμού
Νέα διεθνής διάκριση για τον «Προορισμό Πάφος»
Ευρωπαϊκή διάκριση της Πάφου από τον θεσμό Green Destinations 2024
Δράσεις ανάδειξης του Πάρκου Καλλιτεχνών «Μεσόγειος»
Διακρατική συνάντηση του προγράμματος Quest στην Κύπρο