Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

John Christodoulou και Κωνσταντίνος Αργυρός σε μια επιχειρηματική συνεργασία που προκαλεί αίσθηση

Στην αγορά δύο κτιρίων «freehold» στο Beauchamp Place στο Κένσινγκτον του Λονδίνου, κοντά στο γνωστό «Harrods», σε τιμή που δεν έχει αποκαλυφθεί, προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας John Christodoulou και ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, σε μια επιχειρηματική συνεργασία 50/50 που στοχεύει στην απόκτηση περαιτέρω ακινήτων, με σκοπό την μεταπώλησή τους μετά από κατάλληλη διαχείριση.

Η συνεργασία προκάλεσε γνήσιο ενδιαφέρον και περιέργεια στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς είναι ευρέως γνωστό ότι John Christodoulou συνήθως διατηρεί την πλήρη κυριότητα των έργων με τα οποία ασχολείται.

Αυτή η επιχειρηματική συνεργασία σηματοδοτεί όχι μόνο μια στρατηγική επένδυση στα ακίνητα, αλλά και ένα κοινό όραμα για περαιτέρω έργο στον τομέα της φιλανθρωπίας και στην ευημερία και περαιτέρω ανάπτυξη των κοινοτήτων.

Η αναπτυσσόμενη φιλία μεταξύ του Κύπριου επιχειρηματία και φιλάνθρωπου John Christodoulou και του πιο δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού, που ξεκίνησε από τον τομέα της φιλανθρωπίας και της προσφοράς στην κοινωνία, έχει τώρα επεκταθεί σε συνεργασία στον τομέα ακινήτων.

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2023 όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποστήριξε το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation» στον παγκύπριο μαθητικό διαγωνισμό «Love Cyprus», αφιλοκερδώς.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευση, τραγούδησε για ένα ολόκληρο βράδυ για περισσότερα από 2.000 παιδιά.

Ο μαθητικός διαγωνισμός «Love Cyprus» είχε ως στόχο να αναδείξει τα ταλέντα χιλιάδων παιδιών από σχεδόν 200 σχολεία, με τρόπο που προέβαλλε τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από τη δημιουργικότητα των νέων αυτών.

TONY0403

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Yianis Christodoulou Foundation» απένειμε βραβεία συνολικού ύψους €180.000 στα οκτώ σχολεία που νίκησαν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο John Christodoulou έχουν συμμετέχει και σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις μαζί και με άλλους φίλους, όπως η Μαριάννα Λάτση, η Άννα Βίσση, ο Μαρκ Νόμπλ, ο Κρίστιαν Μουρ και πολλοί άλλοι διάσημοι, όπως την τελετή βράβευσης στην Α.Ε. Πρίγκιπα Αλβέρτο ΙΙ του Μονακό, στη Λεμεσό πέρυσι.

Photo - JC

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Πρίγκιπα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, μπροστά σε διακεκριμένους καλεσμένους από την Κύπρο, το Μονακό και άλλες χώρες, ως τιμή για το αδιαμφισβήτητο έργο του Πρίγκιπα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δειτε Επισης

High rise πολυτελείς αναπτύξεις: Πτώση τιμών πώλησης και ενοικίασης αναμένουν οι επαγγελματίες του κλάδου
Η doValue ενισχύει τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης ακινήτων και δανείων
Αυτά τα κριτήρια πρέπει να πληρούν οι στρατηγικές αναπτύξεις για ταχεία αδειοδότηση
Υπό εξέλιξη η γ' φάση έργων αποχετευτικού συστήματος στη Λάρνακα
Ask Wire: Πωλήσεις διαμερισμάτων €154 εκατ. το τέταρτο τρίμηνο του 2023
Πάει Προεδρικό η ανάπτυξη του 1,2 δις-Σύσκεψη την Δευτέρα υπό τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
City Med: Νέα ανάπτυξη στον τομέα της υγείας στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού
Dοmenica Group: Τα νέα έργα που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς(pics)
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Συναγερμός για την μαρίνα και το λιμάνι-Η στάση της Kition και οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης