Powered by

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Κυριάκος Κακουρής-Θέματα συνεργασίας Κύπρου και ΕΤΕπ στο επίκεντρο

Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη θα βρίσκεται την Πέμπτη και Παρασκευή ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) Κυριάκος Κακουρής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με Κύπριους αξιωματούχους.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, κατά την εδώ παραμονή του, ο κ. Κακουρής, ο οποίος θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία της ΕΤΕπ με αρμοδιότητες χρηματοδοτήσεων για την Κύπρο, θα έχει σειρά συναντήσεων με διάφορους αξιωματούχους του Κράτους, μεταξύ αυτών, τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη, τους Γενικούς Διευθυντές των Υπουργείων Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και Εσωτερικών και την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΗΚ.

Στις συναντήσεις αυτές, θα συζητηθούν θέματα συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και ΕΤΕπ και οι δραστηριότητες της Τράπεζας στα πλαίσια των κοινών προσπαθειών για στήριξη της κυπριακής οικονομίας, αναφέρεται.

Εξάλλου, στις 29 Φεβρουαρίου, 2024, ώρα 11:00 στην Αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Υπουργείου Οικονομικών, θα γίνει παρουσίαση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΤΕπ για το έτος 2023, των δράσεων της στην Κύπρο για την ίδια περίοδο, καθώς και των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Ήδη προορισμός για ταλέντα η Κύπρος, το παραγωγικό μας μοντέλο έχει καταστεί δυναμικό
Οι τέσσερις βασικές παρεμβάσεις στο σχέδιο δράσης για επαναπατρισμό ταλέντου-«Σας καλώ να επιστρέψετε»
Απλούστευση υποχρεώσεων και μείωση κόστους για επιχειρήσεις κατά 400 εκατ. ευρώ τον χρόνο προτείνει η Κομισιόν
Αλέξης Βαφεάδης: Κεντρικός παράγοντας στις συζητήσεις για την θαλάσσια ασφάλεια η Κύπρος
«Minds in Cyprus»... Ξεδιπλώνεται στο Λονδίνο το όραμα της κυβέρνησης για επαναπατρισμό ταλέντων
Πότε θα είναι διαθέσιμη η Δήλωση Παρακράτησης Φόρου και Εισφορών 2024-Η ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας
Επιχείρηση «Minds in Cyprus»... Δίκτυα σε ταλέντα και Κύπριους επαγγελματίες στο Λονδίνο για επιστροφή στην χώρα
Σημαντική άνοδος στο ΧΑΚ εν μέσω αυξημένου όγκου συναλλαγών
Εντυπωσιακό ενδιαφέρον στο Λονδίνο για το «Minds in Cyprus»-Μια πρωτοβουλία στρατηγικής σημασίας
Στη Ντόχα ο Γιώργος Παπαναστασίου...Στο επίκεντρο οι εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις Κύπρου-Κατάρ