Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Women Leaders’s Forum: Πώς να αγνοήσετε τα εμπόδια

Οι γυναίκες έχουν κάνει σημαντικά βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο. Η μεγαλύτερη παρουσία τους στα διάφορα επίπεδα της επιχειρηματικής ιεραρχίας είναι μία από τις σημαντικές επιτυχίες τους αν ληφθεί υπόψη ότι πριν από μερικές δεκαετίες, ήταν σπάνια παρούσες σε θέσεις εξουσίας. Με το πέρασμα του χρόνου, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και αναγνώριση στον επιχειρηματικό κόσμο και να αναλάβουν πιο επιφανείς ρόλους.

Παράλληλα, πολλές γυναίκες επιχειρηματίες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και να αναπτύξουν προϊόντα και υπηρεσίες με τεράστια κερδοφορία. Αυτό έχει συμβάλει στην αύξηση της αναγνώρισης τους και κατ’ επέκταση στην μεγαλύτερη εδραίωσή τους στο επιχειρείν.

Σειρά προκλήσεων όμως συχνά τις εμποδίζουν, ακόμη και σήμερα, στην πρόοδό τους. Η «γυάλινη οροφή», περιορίζει τις γυναίκες από το να φτάσουν στις κορυφαίες θέσεις των οργανισμών. Ωστόσο, με τις σωστές στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες είναι σε θέση να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να αποδείξουν την αξία τους ως ηγέτιδες.

Για το πώς μπορούν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια που βρίσκουν στη διαδρομή θα μιλήσει στο προσεχές Women Leaders’s Forum, η Δρ Τζένη Λειβαδάρου, Business Advisor, Teaching Factory Competence Centre, Member of the National Accessibility Authority, Member of the BoD, Ellaktor SA, Freelancer C-Level Executive.

Η ομιλήτρια θα μιλήσει για τον συναρπαστικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και το πώς οι γυναίκες αναδεικνύονται ως καταλύτες που χαράζουν τον δρόμο για την καινοτομία και την επιτυχία, σε μια παρουσίαση με τίτλο, «How to ignore the glass ceiling and other barriers».

Η Δρ Λειβαδάρου εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε διάφορες επιχειρήσεις και είναι μέλος του ΔΣ της Ελλάκτωρ ΑΕ. Διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας σε αναπτυξιακά έργα και στον στρατηγικό σχεδιασμό επενδύσεων στην πράσινη ενέργεια, την καινοτομία, τη ρομποτική και τους αυτοματισμούς. Έχει εργαστεί σε έργα της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Τράπεζας, σε συνεργασία με εταιρικές πρωτοβουλίες, ακαδημαϊκά ιδρύματα και διεθνείς οργανισμούς όπως τα Ηνωμένα Έθνη.

Επιχειρηματικό ταξίδι προς την κορυφή

To Women Leaders’s Forum πραγματοποιείται την Τρίτη 26 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia και κάνει ένα επιχειρηματικό ταξίδι προς την κορυφή, με μια πλούσια θεματολογία. Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε ομιλίες με κεντρικό άξονα την επιχειρηματικότητα, την επιτυχία και τη δύναμη της αλληλοστήριξης και συνεργασίας.

Ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες καθώς και άνδρες-leaders των επιχειρήσεων θα συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με τα βασικά συστατικά, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η επιτυχία σε ένα εργασιακό περιβάλλον με ποικιλομορφία και χωρίς αποκλεισμούς.

Το κοινό

Το Φόρουμ θα συγκεντρώσει στελέχη και επαγγελματίες από διαφορετικές ειδικότητες από όλες τις βιομηχανίες και τους τομείς της οικονομίας, για να μοιραστούν τις ιδέες τους και το ταξίδι τους στην επιτυχία

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε:

  • Γυναίκες και άνδρες επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση σε διαφορετικούς κλάδους υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων
  • Επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες οικονομίας, διευθυντές επιχειρήσεων και συμβούλους.
  • Ανώτερα διευθυντικά στελέχη, διευθυντές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της οικονομίας από τις επαγγελματικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, μέχρι τη ναυτιλία και το εμπόριο, την ακίνητη περιουσία, τη φιλοξενία, τα φαρμακευτικά προϊόντα, λιανικό εμπόριο και πολλοί άλλοι
  • CEO’s, CFO’s and C-level management κυπριακών εταιρειών
  • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Χορηγός (μέχρι σήμερα): Energame

Οργανωτής: ΙΜΗ

Με τη συνεργασία: BPW Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Νέες προκλήσεις στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος για την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου
Ανδρέας Σπύρου: Η Κύπρος ιδανικός προορισμός για διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις
Βραβείο «Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας 2023» για τον αν. καθηγητή του ΤΕΠΑΚ Νίκο Μίτλεττον
TΕΠΑΚ: Σε έργο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας
Βιώσιμες κοινότητες: Σύνδεση με το μέλλον μέσω έξυπνων και πράσινων λύσεων
Επιβεβαίωση δυναμικής και ανάπτυξης... Σε σταθερά ανοδική πορεία το 2023 ο τομέας του στοιχήματος
Legal 500 EMEA 2024: «Top Tier Firm» σε τρεις τομείς πρακτικής η δικηγορική Pyrgou Vakis
Coca-Cola HBC Κύπρου: Για ακόμη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Διαχείριση δεδομένων υγείας μέσω Amazon Web Services
Θέλουν ΑΤΜ στην ύπαιθρο και σε απομακρυσμένες περιοχές οι ηλικιωμένοι