Tο Cyprus Hotel Summit & Exhibition αγκάλιασε τη νέα κανονικότητα και κέρδισε τις εντυπώσεις(pics)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 45ο Cyprus Hotel Summit & Exhibition που παρουσίασε ο ΠΑΣΥΞΕ. Το σημαντικό γεγονός που για πολλούς αποτελεί το συνέδριο-ορόσημο στην Κύπρο γύρω από τον ξενοδοχειακό κλάδο και την φιλοξενία διερεύνησε τις βασικές τάσεις που διαμορφώνουν το τοπίο και τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας που είναι απαραίτητοι για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν τα ξενοδοχεία, σε ένα απρόβλεπτο και ραγδαία μεταλλασσόμενο περιβάλλον.

Η διοργάνωση διεξήχθη την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεμεσό. Εκεί, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μερικά γνωστά ονόματα του κλάδου, να εξερευνήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο.

Προσελκύοντας ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου από την Κύπρο και το εξωτερικό, το Συνέδριο περιελάβανε και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, όπου οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να εξερευνήσουν τα όσα προσφέρουν πάνω από 35 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της φιλοξενίας.

Leaders in Hospitality Awards
Οι συμμετέχοντες είχαν εξάλλου τη δυνατότητα να παραστούν και στην πρώτη τελετή απονομής βραβείων, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Cyprus Hotel Summit & Exhibition τίμησε βασικούς παράγοντες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς της. Οι διακριθέντες ήταν οι ακόλουθοι:

  • Κωστάκης Λοΐζου, Executive Chairman του Louis Group. Στον κ. Λοΐζου απονεμήθηκε το βραβείο Leader in Hospitality-Lifetime Achievement Award.
  • Lawrence Ho, Chairman και CEO της Melco Resorts & Entertainment. Στον κ. Ho απονεμήθηκε το βραβείο Leader in Hospitality-International Hospitality Leader.
  • Μενέλαος Σιακόλας, CEO του CNS Group. Στον κ. Σιακόλα απονεμήθηκε το βραβείο Leader in Hospitality-International Hospitality Leader.
  • Μαρίνα Λεμεσού, βραβείο Leader in Hospitality - Hospitality Leading Entrepreneur

Το Συνέδριο παρακολούθησαν εκατοντάδες κόσμου, μεταξύ των οποίων ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, διευθύνοντες σύμβουλοι και στελέχη ξενοδοχείων και επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Από μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες έως boutique hotels, από παραδοσιακά πολυτελή ξενοδοχεία έως νεοφυείς επιχειρήσεις της Gen Z και εναλλακτικά θέρετρα, ο θεσμός άφησε παντού το στίγμα του ως ακόμη ένα επιτυχές γεγονός.

Πληροφορίες

Οργανωτής: Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ)

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Αργυρός Χορηγός: Hellenic Bank

Χάλκινος Χορηγός: CSC Christodoulou

Υποστηρικτές: Hermes Airports, IMR/University of Nicosia™, UIBS

Official Air Carrier: AEGEAN

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείο Τουρισμού

Εκθέτες: Human Resource Development Authority of Cyprus (HRDA), Aphrodite Delights, E. G. Anemos Hygiene Services Ltd, ΑΤΟΜ EXTERMINATORS LTD, B2B Insurance Brokers, Cyprus Forest Industries Public Ltd, City Unity College, Cyntrix Information Management, Easytech, EURES Cyprus, EUROTEL HOSPITALITY Group, FoodFlow, FoxTel, GLOSEC, Greenspan Projects, Hellenic Technical Enterprises ltd, JCC Payment Systems, MUSKITA Aluminium Industries, Orthodoxou Employment, PADELERGO, H&R Pure Water, RevitUp, Sportbenefit, Theova UHS Enterprise Solutions Ltd, Travelbook GuestFlip, webhotelier | primalres

Συντονιστής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN, περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, Super FM

PASIXE (1)

PASIXE (2)

PASIXE (3)

PASIXE (4)

PASIXE (5)

PASIXE (6)

PASIXE (7)

PASIXE (8)

Δειτε Επισης

Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού
Η Wizz Air στοχεύει να φτάσει σε 10% πράσινες πτήσεις έως το 2030
Κώστας Κουμής: Ο βασικός στόχος της κυβέρνησης για τον τουρισμό-Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας
I-STARS: Επιχορηγήσεις μέχρι €5.600 για βιώσιμες πρακτικές σε 125 τουριστικές επιχειρήσεις
Δώρος Τάκκας: Ο μεγάλος πονοκέφαλος των ξενοδόχων-Χειρότερα τα πράγματα στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Ο καταξιωμένος Ιταλός pastry chef Nicola Olivieri φέρνει τη δεξιοτεχνία του στο νέο project του Kantina Quality Food & Wine
Στην Πολωνία για προβολή του τουριστικού της προϊόντος η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου
Κ. Κουμής: Η καινούργια πρόκληση για τον τουρισμό της Κύπρου-Σχέσεις συνεργασίας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες
Wizz Air: Αναζητά υποψηφίους για να ενταχθούν στην ομάδα του πληρώματος καμπίνας