Powered by

Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στη Μαρίνα Λεμεσού

Βραβείο «Leader in Hospitality-Hospitality Leading Entrepreneur» στη Μαρίνα Λεμεσού, απονεμήθηκε κατά τα Leaders in Hospitality Awards στο πλαίσιο του 45ου Cyprus Hotel Summit & Exhibition, που παρουσίασε ο ΠΑΣΥΞΕ.

Η Μαρίνα Λεμεσού είναι η πρώτη ολοκληρωμένη μαρίνα superyacht στην Κύπρο και μια από τις ιστορίες επιτυχίας για το νησί. Το έργο συνδυάζει 285 κατοικίες και μαρίνα πλήρους εξυπηρέτησης με 650 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής, με ένα δελεαστικό μείγμα εστιατορίων και καταστημάτων.

Προσφέρει πολυτελή διαμερίσματα και αποκλειστικές βίλες με τις δικές τους ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία, υπηρεσίες και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, ένα μοναδικό καταφύγιο με σπα και γυμναστήριο, εγκαταστάσεις αναψυχής και πολιτισμού, το μουσείο paradox και ένα απαράμιλλο ρεπερτόριο πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκθέσεων και συναυλιών.

Η εταιρεία που φέρνει σε πέρας αυτή την περίφημη παραθαλάσσια ανάπτυξη είναι η Limassol Marina Ltd, μια ομάδα προγραμματιστών, κατασκευαστικών εταιρειών και επενδυτών, των οποίων η εξειδικευμένη γνώση και η αποδεδειγμένη εμπειρία εγγυώνται τη διαρκή επιτυχία της Μαρίνας Λεμεσού.

Από το άνοιγμα της Μαρίνας Λεμεσού το 2014, η πολυβραβευμένη μαρίνα αλλάζει το πρόσωπο της πόλης.

Μέχρι σήμερα, η Μαρίνα έχει γιορτάσει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις ακινήτων, με πάνω από το 96% των ακινήτων στη θάλασσα να έχουν πωληθεί, πάνω από 50 εθνικότητες αγοραστών, περισσότερες από 7.000 αφίξεις σκαφών αναψυχής από το άνοιγμά της.

Ως βραβευμένος προορισμός, η Μαρίνα Λεμεσού είναι η μοναδική μαρίνα στην Κύπρο που, μεταξύ άλλων διεθνών και τοπικών διακρίσεων, κατέχει το Διεθνές Βραβείο Έξυπνης & Βιώσιμης Μαρίνας, τη Διεθνή Διαπίστευση "International Clean Marina", το 5 Gold Anchor Platinum Award και το Blue Flag Marina Award.

Διάφορες πιστοποιήσεις ISO, όπως ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και πρόσφατα το ISO 13687-3:2017, είναι επίσης μερικές από τις σημαντικότερες πιστοποιήσεις για τα συστήματα και τις διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας της.

Δειτε Επισης

Great Sea Interconnector: Ενδιαφέρον και από DFC για συμμετοχή στη διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ
Πλήρες ναυτιλιακό κέντρο η Κύπρος-Τα κίνητρα και τα πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου
AstroBank: Ανοίγει νέο κατάστημα στο Δάλι-Στα πλάνα η κάλυψη κι άλλων περιοχών
Νίκος Χριστοδουλίδης: Δεν υπάρχει ναυάγιο, υπάρχουν ευθύνες… Γιατί χρειάστηκε να παρέμβω για το τερματικό
«Pronomia»: Το νέο πρωτοποριακό σχέδιο επιβράβευσης με πολλαπλά ωφελήματα από την Τράπεζα Κύπρου
Από «ανιαροί» λογιστές, πάροχοι κορυφαίας συμβουλευτικής υποστήριξης-Η αλλαγή ρόλου, ταυτότητας και κατεύθυνσης
Ocean Basket: Νέο εστιατόριο-ναυαρχίδα στο ιστορικό λιμανάκι της Πάφου
ΕΒΕ Λεμεσού: Αφυπηρετεί ο επί 25 χρόνια γενικός διευθυντής, Χρήστος Αναστασιάδης
My Creative Ideas: Ολοκληρωτικές προσεγγίσεις στο σύγχρονο μάρκετινγκ
Τα «απροσδόκητα κέρδη» των τραπεζών και μια προβληματική… εξίσωση από το ΑΚΕΛ