Δύο νέοι συνέταιροι στην ΕΥ Κύπρου

Η EY Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η διοικητική της ομάδα ενισχύεται με τον διορισμό δύο νέων συνεταίρων.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, η EY προσφέρει στους ανθρώπους της συνεχείς ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και αναγνώριση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι οι δεξιότητες, η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός τους, οδήγησαν στην επιτυχία του οργανισμού.

Άντρη Χατζήκκου
Η Άντρη είναι κάτοχος πτυχίου BA στη Λογιστική & Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Essex (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι Fellow Chartered Accountant (FCA) και μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW).

Είναι επίσης Εγκεκριμένη Λογιστής και Εγγεγραμμένη Ελεγκτής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), όπου υπηρέτησε σε διάφορες επιτροπές για αρκετά χρόνια και είναι σήμερα μέλος της Επιτροπής Ενέργειας. Κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών της σπουδών, τιμήθηκε με διάφορα διεθνή βραβεία.

eynewpartners20243

Η Άντρη ξεκίνησε την καριέρα της τον Σεπτέμβριο του 2001 στην PWC και εντάχθηκε στο δυναμικό της EY Κύπρου τον Σεπτέμβριο του 2023 ως Συνέταιρος.

Η εμπειρία της περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες καθώς και σε πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους, όπως της Εκπαίδευσης, Τεχνολογίας, Ακινήτων και Κατασκευών, Ενέργειας, και Υγείας. Έχει βαθιά γνώση των Διεθνών Προτύπων Ελέγχου, των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς και των απαιτήσεων του Κυπριακού περί Εταιρειών Νόμου.

Αυγουστίνος Χατζηρούσος
Ο Αυγουστίνος εντάχθηκε στο τμήμα Διασφάλισης της EY Κύπρου το 2005 και διαθέτει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης τόσο σε εγχώριους όσο και σε πολυεθνικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών εισηγμένων σε εγχώριες και διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Έχει εξυπηρετήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Καταναλωτικών Προϊόντων, Ορυχείων & Μετάλλων, Ακινήτων & Κατασκευών, Φαρμακευτικών προϊόντων, Ενέργειας, Ναυτιλίας και Τεχνολογίας.

Είναι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου BSc στη Διοίκηση από το London School of Economics (Ηνωμένο Βασίλειο) και είναι Fellow Chartered Accountant (FCA) και μέλος του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW). Είναι επίσης Εγκεκριμένος Λογιστής και Εγγεγραμμένος Ελεγκτής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), και από το 2023 υπηρετεί ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου & Διασφάλισης του ΣΕΛΚ.

eynewpartners20242

Σχολιάζοντας την προαγωγή των νέων συνεταίρων, ο Ronald Attard, Country Managing Partner της EY Κύπρου, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ηγετική ομάδα του οργανισμού μας ενισχύεται με καινούρια ταλέντα, έχοντας γνώμονα την διαφορετικότητα και την ίση εκπροσώπηση των φύλων.

Η Άντρη με τις γνώσεις της στις υπηρεσίες διασφάλισης και την κατανόηση των διεθνών ελεγκτικών και χρηματοοικονομικών προτύπων, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία της όπως και τις ηγετικές της ικανότητες, θα συμβάλει σημαντικά στους στόχους της εταιρείας μας και θα διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών μας.

Από την πλευρά του, ο Αυγουστίνος φέρνει εξίσου πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρία στη διοικητική μας ομάδα που θα συμβάλουν στους στόχους ανάπτυξης της EY Κύπρου. Εκ μέρους ολόκληρης της EY, θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στο νέο τους ρόλο».

Δειτε Επισης

Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος