H MASO Strategic ξεκινά εργασίες στην Αθήνα

Με αφορμή την επίσημη έναρξη από την 1η Μαρτίου των εργασιών της στην Ελλάδα, η MASO Strategic παρέθεσε ένα εορταστικό δείπνο για εκλεκτές προσωπικότητες της Ναυτιλίας, στην ιστορική Αθηναϊκή Λέσχη. Η MASO Strategic μέσα σε ένα διάστημα 8 μηνών εργασιών στην Κύπρο, ανοίγει τις πόρτες της στην Αθήνα, με το δείπνο να σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη σημαντικών συνεργασιών στον ναυτιλιακό τομέα.

Με φόντο την μαγευτική Ακρόπολη αλλά και την παράδοση που αναδεικνύει ο εντυπωσιακός 9ος Όροφος της Αθηναϊκής Λέσχης, Managing Directors ναυτιλιακών εταιρειών, Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων, Διευθυντές maritime περιοδικών και sites και επώνυμοι φίλοι του maritime industry, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πιάτα της Αθηναϊκής Λέσχης, σε ένα αναπάντεχο «γαστρονομικό αφήγημα» της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και του fine dining.

maso2

Κατά τον χαιρετισμό τους, οι ιδιοκτήτες της MASO Strategic Μαρία Αθανασίου και Σωτήρης Παπαδόπουλος υπερθεμάτισαν τη συμβολή της ναυτιλίας στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ ανέδειξαν την σημασία του lobbying και το πως η εταιρεία μπορεί να στηρίξει τον συγκεκριμένο κλάδο. Επίσης παρουσίασαν τον Επικεφαλής της MASO Athens Ιωάννη Μιχαλίτση ο οποίος αναφέρθηκε στην οραματικότητα που έχουν οι δημιουργοί της MASO Strategic.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, Ιδρυτής του Dr Truth says, o Δημήτρης Τζώρτζιος, Διευθυντής της PYLI – NET, ο Γενικός Δ/ντης των Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας της Ελλάδας Κωνσταντίνος Αγραπίδας και ο Ιδιοκτήτης του Maritime Economies Διονύσης Πολίτης. Χορηγοί της διοργάνωσης του Δείπνου ήταν η PYLI – NET και η Dr Truth Says ενώ υποστηρικτής ήταν το κορυφαίο περιοδικό Maritime Economies.

maso3

Η MASO Strategic είναι μια στρατηγική και προσανατολισμένη στα αποτελέσματα lobbying εταιρεία. Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους οργανισμούς τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις, να βελτιώσουν την απόδοσή τους, να επιλύσουν συγκεκριμένα προβλήματα και να επιτύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους, στους τομείς: International Affairs, Public Affairs, Crisis Consulting, Finance Consulting, Business Development και Public Relations.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία