Powered by

Άνοδος την Παρασκευή στο Χρηματιστήριο και εβδομαδιαία κέρδη

Άνοδο κατέγραψε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 0,53%, κλείνοντας στις 212,75 μονάδες.

Άνοδο 0,54% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 129,61 μονάδες. Ο ημερήσιος τζίρος διαμορφώθηκε στις €864.807,87.

Σε εβδομαδιαία βάση το ΧΑΚ παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 1,21%.

Άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,71% και των Επενδυτικών Εταιρειών σε ποσοστό 1,14%.

Αντίθετα, ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς παρουσίασε πτώση σε ποσοστό 0,17%, ενώ ο δείκτης των Ξενοδοχείων παρέμεινε αμετάβλητος.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Ελληνικής Τράπεζας με €308.326,20 (χωρίς μεταβολή - τιμή κλεισίματος €4,71). Ακολούθησαν οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου με €234.283,43 (άνοδος 1,57% – τιμή κλεισίματος €4,53), της Salamis με €168.000,00 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €4,20), της Δήμητρα Επενδυτική με €96.022,66 (άνοδος 1,18% – τιμή κλεισίματος €1,73) και της Logicom με €15.800,00 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €3,16).

Από τις μετοχές, που έτυχαν διαπραγμάτευσης, έντεκα κινήθηκαν ανοδικά, εφτά καθοδικά και δέκα παρέμειναν αμετάβλητες.

Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίστηκε σε 217.

Δειτε Επισης

Πήραν αναβολή οι πολλαπλές συντάξεις... Στην τελευταία συνέδρια της Ολομέλειας πριν τις διακοπές το θέμα
Με μικρή άνοδο έκλεισε την Πέμπτη το ΧΑΚ
Παράταση αδειοδότησης βιομηχανικών εκπομπών χωρίς πολεοδομικές άδειες έως το τέλος του 2029
Ετήσια υποχώρηση 9,5% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Ιούνιο
Αρνητικός ο πληθωρισμός για δεύτερο συνεχόμενο μήνα-Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Επενδύει €2,8 δισ. σε 94 έργα η Κομισιόν, χρηματοδότηση και στην Κύπρο
ΚΕΒΕ και Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ελλάδας αποχαιρέτησαν τον Έλληνα Πρέσβη
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Μνημόνιο συνεργασίας για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό υπέγραψαν Κύπρος και Ελλάδα-Πού αποσκοπεί
Απογοήτευση ΕΟΑΛ για ίδρυση Πράσινης Τεχνικής Σχολής εκτός επαρχίας Λάρνακας-«Να αναθεωρήσει η κυβέρνηση»