Οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης από την Altamira Real Estate

Εάν αναζητάς την κατάλληλη ευκαιρία σε προσιτή τιμή για να χτίσεις το σπίτι ή το εξοχικό των ονείρων σου, η Altamira Real Estate προτείνει μια σειρά οικιστικών επιλογών που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου.

Οι εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης σε δημοφιλείς και αναπτυσσόμενες τοποθεσίες όπως το Γέρι, τα Λύμπια, η Αραδίππου και η Ξυλοφάγου. Οι τιμές πώλησης των ακινήτων ξεκινούν από μόλις €47.000, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσες επιλογές.

PR34256

Στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Γερίου, ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 527 τ.μ. σε απόσταση αναπνοής από τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικιστικής ζώνης με δυνατότητα ανάπτυξης διώροφου κτηρίου και διατίθεται προς €120.000. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια, ενώ εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου.

Στο κέντρο της κοινότητας Λυμπιών εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι εντός οικιστικής ζώνης, με τετράγωνο σχήμα και μεγάλη επίπεδη επιφάνεια εμβαδού 1.896 τ.μ. Η τιμή πώλησης ανέρχεται στις €47.000 και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων όσοι αναζητούν μια πραγματικά ελκυστική επενδυτική πρόταση για άμεση αξιοποίηση.

PR35063

Ελκυστική επιλογή εντοπίζεται σε προνομιακή τοποθεσία στο γραφικό χωριό Κόρνος και αφορά μεγάλο οικιστικό χωράφι συνολικού εμβαδού 5.853 τ.μ.. Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, το ακίνητο διατίθεται στην προσιτή τιμή των €90.000 και προσφέρει εύκολη προσβάση σε γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.

Στην Αραδίππου εντοπίζεται οικιστικό χωράφι περί τα 943 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 100%, το οποίο αποτελεί προνομιακή πρόταση για επένδυση ή για ανέγερση κατοικίας. Το ακίνητο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη επιφάνεια, εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο και πωλείται στη συμφέρουσα τιμή των €80.000.

Στα ορεινά της Λάρνακας και συγκεκριμένα στη Βαβατσινιά, εντοπίζεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, οικιστικό χωράφι με εμβαδόν 4.014 τ.μ. προς €60.000. Διαθέτει ακανόνιστο σχήμα και επικλινή επιφάνεια, εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης και εφάπτεται σε δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο.

Στην κοινότητα Ξυλοφάγου ξεχωρίζει μεγάλο οικιστικό χωράφι έκτασης 8.015 τ.μ. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον συνδετικό δρόμο Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια εδάφους, ενώ πωλείται προς €236.000. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση μόνιμης ή παραθεριστικής κατοικίας.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, στις 10:00 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες της Ευρώπης για επενδύσεις σε ακίνητα
Ετήσια άνοδος για εντέκατο συνεχόμενο τρίμηνο στις τιμές κατοικιών
Η εκδοχή του Τμήματος Δασών για τη διακοπή της σύμβασης με Cyfield για τα έργα στον Ακάμα
Ετοιμάζονται τα νέα έγγραφα προσφοροδότησης για δρόμο Πάφου-Πόλης… Στόχος η ολοκλήρωση εντός τριετίας
Α. Δημητριάδης: Ζημιογόνα η καθυστέρηση για τον δρόμο Πάφου-Πόλης… Να επισπευσθούν οι διαδικασίες
Οι πωλήσεις ακινήτων του 2024-Η σταθεροποίηση στην αγορά και οι πόλεις με τις μεγαλύτερες αυξήσεις
Cyfield: Οι λόγοι τερματισμού της σύμβασης για τα έργα στον Ακάμα-«Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για ολοκλήρωση εργασιών»
Η Λεμεσός δικαιούται και θα απαιτήσει έργα-Δυσαρεστημένοι δήμαρχοι και ΕΒΕΛ από τον κρατικό προϋπολογισμό
Μέχρι 25 Ιανουαρίου οι εισηγήσεις από ενδιαφερόμενους για την Μαρίνα Πάφου-Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί
Εξάντλησε κάθε περιθώριο και τερμάτισε την σύμβαση για τα έργα στον Ακάμα ο εργολάβος-Τι τον εξώθησε στο διαζύγιο