powered by

Παγκύπριος Σύνδεσμος Διεύθυνσης Μισθοδοσίας (CPMA): Ενδυναμώνοντας τους επαγγελματίες μισθοδοσίας από το 2019

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διεύθυνσης Μισθοδοσίας (CPMA) βρίσκεται στην πρωτοπορία της προώθησης του επαγγέλματος της διεύθυνσης μισθοδοσίας στην Κύπρο από την ίδρυσή του, πίσω στο 2019.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη πολυπλοκότητα της διαχείρισης μισθοδοσίας, ο CPMA συστάθηκε με στόχο να παρέχει στους επαγγελματίες μισθοδοσίας τα εργαλεία, τις γνώσεις και την υποστήριξη που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στον τομέα αυτό.

Καθώς το έτος πλησιάζει στο τέλος του, ο CPMA προετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη Annual Gathering, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου, στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Αυτή η εορταστική εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει κοντά τα μέλη της CPMA, επαγγελματίες του κλάδου και κυβερνητικούς αξιωματούχους σε μια βραδιά δικτύωσης, διασκέδασης και κοινής οραματικής πορείας.

Τα μέλη του CPMA θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με συναδέλφους, ηγέτες του κλάδου καθώς και άλλους συνεργάτες σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, ενώ θα απολαμβάνουν νόστιμο φαγητό, ποτά και ζωντανή μουσική, δημιουργώντας μια ζωντανή ατμόσφαιρα που αντανακλά το πνεύμα συνεργασίας και ανάπτυξης του CPMA

Με την ενθάρρυνση της δημιουργίας ουσιαστικών συνδέσεων, o CPMA εξασφαλίζει ότι τα μέλη του παραμένουν στην πρωτοπορία των εξελίξεων του κλάδου.

Το επικείμενο Annual Gathering 2024, είναι άλλη μία απόδειξη της αφοσίωσης του CPMA στην ενίσχυση των διασυνδέσεων ανάμεσα τους επαγγελματίες του τομέα μισθοδοσίας και άλλους εταίρους.

Το φετινό Annual Gathering αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες καθώς και την συμμετοχή των προηγούμενων ετών.

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων
Γεγονός το PadelPro Corporate Padel Tournament by IN Business-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Επιστρέφει δυναμικά το 2ο ετήσιο Cyprus Forum London
Κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες συμμετέχουν στο φετινό Compliance Forum