Γιορτινό mood στις μπουτίκ KULT

Με γιορτινή διάθεση, μουσική, νόστιμες finger food επιλογές και μοναδικά cocktails, οι μπουτίκ Kult πραγματοποίησαν και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα events τους σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Οι μπουτίκ υποδέχθηκαν εκλεκτούς προσκεκλημένους και φίλους, που είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες αφίξεις γνωστών brands όπως Burberry και Yves Saint Laurent, καθώς επίσης και old time classics και trending items από αγαπημένες συλλογές των Gucci, Prada, Miu-Miu, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Zegna κ.α.

kult2

Η εμπειρία του χριστουγεννιάτικου shopping παραμένει πολύ ξεχωριστή στις μπουτίκ Kult, με ιδιαίτερες επιλογές για κάθε σύγχρονη γυναίκα και κάθε μοντέρνο άντρα με ωραία αισθητική και καλό γούστο.

kult3

Η KULT αποτελεί τον αντιπρόσωπο των μεγαλύτερων επώνυμων οίκων ένδυσης και υπόδησης στην Κύπρο. Το ταξίδι των μπουτίκ ξεκίνησε το 1998, εντός των ξενοδοχείων του Ομίλου Thanos Hotels & Resorts. Ακολούθως, δημιουργήθηκαν αυτόνομες μπουτίκ σε κεντρικά σημεία σε όλη την Κύπρο και συγκεκριμένα στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο εμβληματικό κτίριο «One» και στο πολυθεματικό City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, και στα ξενοδοχεία Almyra και Anassa στην Πάφο.

kult4

kult6

kult7

kult8

kult9

Δειτε Επισης

Antoniades Farm: Νέο γαλακτοκομείο στο Πισσούρι-Η δυναμικότητα της μονάδας παραγωγής χαλλουμιού
Τα πρώτα εμπορικά αντίμετρα της Ε.Ε. κατά των ΗΠΑ... Δασμοί συνολικής αξίας 22 δισ. ευρώ σε αμερικανικά προϊόντα
Όσα ξεκαθάρισαν οι εταιρείες εισαγωγής οχημάτων στην ερευνητική για τους takata
Αυξήθηκε σε €1,24 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο του 2025
Ανέβασαν στροφές οι εγγραφές οχημάτων… Ετήσια αύξηση 4,3% τον Μάρτιο
CP Herbalist: Δυναμική επέκταση με δύο νέα καταστήματα και κάθοδος στη Λευκωσία-Σε λειτουργία το εργοστάσιο παραγωγής καλλυντικών
Χ. Χριστούδιας: Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στον Πειραιά, άρχισαν οι ελλείψεις προϊόντων στην κυπριακή αγορά
Οι εμπορικές σχέσεις με ΗΠΑ στο έκτακτο συμβούλιο των Υπουργών Εμπορίου της Ε.Ε.-Η θέση που εξέφρασε η Κύπρος
Σημαντική άνοδος στις εξαγωγές μπύρας τον Μάρτιο-Οι συνολικές πωλήσεις στην Κύπρο
Πασχαλινή γιορτή γεμάτη εκπλήξεις από τη Lidl Κύπρου