ΕΚΟ Κύπρου: Παρέδωσε την επόμενη Mercedes-Benz GLA 180 στον τρίτο νικητή του διαγωνισμού EKO Smile App

Με επίκεντρο την πολυβραβευμένη εφαρμογή EKO Smile και παρουσιάστρια την Άντρη Καραντώνη, το τρίτο EKO Smile Challenge πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Νέου EKO Smile App Διαγωνισμού. Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία που θέτει νέα πρότυπα στην ανάδειξη των νικητών / νικητριών!

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 ο Αντρέας Μιχαήλ κέρδισε μία Mercedes-Benz GLA 180, Advanced Package, αξίας 49,100 Ευρώ, αφού προηγουμένως πέρασε μέσα από τρεις δοκιμασίες (μνήμης, γνώσεων και δεξιοτήτων).

Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος, στελέχη και μέλη του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΚΟ Κύπρου, καθώς και φίλοι και συγγενείς των διαγωνιζόμενων.

Το τρίτο EKO Smile Challenge πραγματοποιήθηκε σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο στο Mercedes Showroom, στη Λευκωσία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γρηγοράς, παρέδωσε στον νικητή την τρίτη από τις τέσσερις Mercedes-Benz GLA 180, Advanced Package. Η παρουσιάστρια, Άντρη Καραντώνη, ανέλαβε και πάλι, επιτυχώς, τον συντονισμό της διαδικασίας των δοκιμασιών «ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ», «EKO ΓΝΩΣΗ» και «ΕΚΟ PUZZLE», ανακοινώνοντας στο τέλος της βραδιάς το όνομα του νικητή.

1

Για την επιλογή των διαγωνιζόμενων στο τρίτο EKO Smile Challenge, η διαδικασία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2024, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, εξασφαλίζοντας πλήρη διαφάνεια χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Την κλήρωση διεξήγαγε ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Χαράλαμπος Προύντζος, παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου και στελεχών της ΕΚΟ Κύπρου, με σκοπό την εγγύηση της ακεραιότητας της διαδικασίας.

Μόλις ολοκληρώθηκε το τρίτο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Το EKO Smile Challenge δεν είναι απλώς η στιγμή που παραδίδουμε τα κλειδιά μιας Mercedes-Benz GLA 180 στον νικητή ή τη νικήτρια. Είναι μια γιορτή επιβράβευσης, που εκφράζει τη φιλοσοφία μας και τονίζει τις αξίες μας.

Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, δεν προσφέρουμε απλώς δώρα, αλλά δημιουργούμε στιγμές που ενισχύουν τη σχέση μας μαζί σας, τους ανθρώπους που μας στηρίζετε καθημερινά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άνθρωποι, οι πελάτες και οι συνεργάτες μας, είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας. Εσείς, με την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη σας, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε και να εξελισσόμαστε…».

Σημειώνεται ότι ο EKO Smile Διαγωνισμός συνεχίζεται, αφού ακόμα μία Mercedes-Benz GLA 180, Advanced Package, περιμένει ένα νικητή / νικήτρια στο πλαίσιο ακόμα ενός EKO Smile Challenge.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή ΕΚΟ Smile στο κινητό τους!

3

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Νέου EKO Smile App Διαγωνισμού, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε την εφαρμογή ΕΚΟ Smile εδώ

  • Λίγα λόγια για την εφαρμογή EKO Smile:

Το 2020 έκανε την είσοδό της στην κυπριακή αγορά και πρόκειται για μία έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τέσσερα χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή EKO Smile δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.

Δειτε Επισης

Φάνος Ν. Επιφανίου και ALUMINCO ενώνουν δυνάμεις και ενισχύσουν την παρουσία τους στην αγορά των συστημάτων αλουμινίου
Εδραιώνουν τη δυναμική τους τα υβριδικά αυτοκίνητα με μερίδιο αγοράς 44%-Ποιες μάρκες προτιμούν οι αγοραστές
Κωτσόβολος: Ενώνει δυνάμεις και καλεί τους καταναλωτές να κάνουν react σε μια μεγάλη δράση ανακύκλωσης
Μικρή άνοδος στο χονδρικό εμπόριο το δ’ τρίμηνο του 2024, μεγαλύτερη αύξηση στα οχήματα
Kings Avenue Mall: Φιλανθρωπικές δράσεις και πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης
Τα προϊόντα Doctor’s Formulas η νέα προσθήκη στην γκάμα της KYPROPHARM
Νέα ειδοποίηση για ανακλήσεις οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ-Μειώθηκε σε 69.516 ο συνολικός αριθμός ανακλήσεων για αερόσακους
Άσκηση εκκένωσης στο Metropolis Mall-Το σενάριο που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία
Το Foody εντάσσεται στο σχέδιο επιβράβευσης καρτών «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου-Προνόμια και βαθμοί
Αύξηση €213 εκατ. στο έλλειμα του εμπορικού ισοζυγίου το 2024-Οι εξαγωγές και οι εισαγωγές της Κύπρου