Powered by

Η γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το Amaracus Restaurant του Minthis resort τις βραδιές της 24ης και 31ης Δεκεμβρίου

Το Amaracus Restaurant, το εξαιρετικό εστιατόριο του Minthis Resort, σας προσκαλεί να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη.

Το εστιατόριο Amaracus προσφέρει για τις βραδιές της 24ης και 31ης Δεκεμβρίου, ένα εξαιρετικό μενού 7 πιάτων. Αυτή η γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από την τοπική παράδοση και τις αγνές γεύσεις της περιοχής, συνδυάζει τη δεξιοτεχνία της υψηλής γαστρονομίας με τα βιολογικά προϊόντα του θέρετρου. Στο χριστουγεννιάτικο μενού, ξεχωρίζουν πιάτα όπως το Lobster Ravioli with Fresh Cyprus Truffles ή το Yuzu Basil Sorbet, πιάτα που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε.

Η φιλοσοφία του Amaracus εστιάζει στην εποχικότητα και την ποιότητα. Κάθε πιάτο, επιμελημένο με φροντίδα από τον Executive Chef, δημιουργείται με τα πιο φρέσκα βιολογικά υλικά από τους κήπους και τους αμπελώνες του θέρετρου, προσφέροντας μια γιορτή για τις αισθήσεις. Εδώ, η κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, καθιστώντας κάθε γεύμα μια αξέχαστη εμπειρία.

Ελάτε να γιορτάσετε την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου στο Amaracus restaurant, και απολαύστε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γεύσεις, αρώματα και γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφτείτε το www.minthisresort.com/festivities ή καλέστε στο +357 26 842 000.

Δειτε Επισης

E.V.H. Investments: Στο 86,573% ανέβασε τη συμμετοχή της στη Salamis Tours
ΕΤΑΠ Πάφου: Παρέδωσε την προεδρία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού μετά από δύο διαδοχικές θητείες
Ανέβασε στο 35,32% την συμμετοχή του στο «Ρόδον» ο Balram Chainrai
Στο 86,57% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στην Salamis Tours
Bean Bar: Ανοίγει το 15ο και μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας-Το νέο σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας
Η δράση που συνεχίζεται, το παγκόσμιο πρόβλημα και το κλειδί για περισσότερες αεροπορικές στην Κύπρο
Σε αναζήτηση τρόπων αξιοποίησης του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας-«Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για εκμετάλλευση»
Ο φημισμένος οινοπαραγωγός Θάνος Ντούκος στο Sauvage Wine Bar-Μια μοναδική βραδιά για τους οινολάτρεις
Το top 10 των τουριστικών αγορών-Το ιστορικό ρεκόρ και από πού προσέλκυσε αφίξεις το 2024 η Κύπρος
Πήρε κι' άλλες μετοχές του «Ρόδον» ο Balram Chainrai-Στο 35,20% η συμμετοχή του