Powered by

Σύμβαση Υπουργείου Εργασίας με Cypronetwork για το σύστημα κατά της δωροδοκίας

Σύμβαση για την παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για Σχεδιασμό και Καθοδήγηση μέχρι την πιστοποίηση με το ISO 37001 κατά της Δωροδοκίας, υπέγραψε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον όμιλο της Cypronetwork.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι η σύμβαση υπογράφηκε με την εταιρεία μετά την προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού.

«Το Πρότυπο ISO 37001 είναι ένα αναγνωρισμένο πρότυπο που ορίζει απαιτήσεις και παρέχει κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία, την εφαρμογή, τη συντήρηση, την επιθεώρηση και τη βελτίωση ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς στους οργανισμούς», αναφέρει το Υπουργείο.

Σημειώνεται, ακόμα, ότι στο πλαίσιο για το σχετικό πρότυπο έχει εξαγγελθεί Σχέδιο Χορηγιών στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα για Εφαρμογή του Προτύπου ISO 37001. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν ηλεκτρονικά στο hrm-seminars@cypronetwork.com και τηλεφωνικά στο 25690000.

Δειτε Επισης

Χάσμα και ολοταχώς προς αδιέξοδο για την ΑΤΑ-Κρατά ζωντανή στον... αναπνευστήρα την προοπτική ο Παναγιώτου
Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε την Τρίτη το ΧΑΚ
Αύξηση εσόδων και συγκράτηση δαπανών στον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι τον Μάιο-Τα στοχεία του Γενικού Λογιστηρίου
Tιμολόγηση με βάση χρήση στις βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές ζητά από την Κυβέρνηση η Επιτροπή Εμπορίου
Ευρεία σύσκεψη στο ΕΒΕ Λεμεσού-Τα επόμενα βήματα για τις εξαγγελίες Νίκου Χριστοδουλίδη
Τμήμα Φορολογίας: Αναθεωρημένη έκδοση εργαλείου υπολογισμού τέλους χαρτοσήμου
Με οριακά κέρδη έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Στον δρόμο για την εκταμίευση άλλων 75,9 εκατ. από το ΣΑΑ η Κύπρος-Εκπλήρωσε ικανοποιητικά 23 ορόσημα
Επιφυλάξεις και ενστάσεις για ενιαίο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για κρατικούς αξιωματούχους-Τι προνοεί πρόταση του ΑΚΕΛ
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες