Ταράζει τα νερά η Ελληνική...Νέο στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο 2,95% ή 3,10%-Όλες οι πληροφορίες

Η Ελληνική Τράπεζα, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για στήριξη της κυπριακής κοινωνίας και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας-όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της-, προχωρά στη διάθεση στεγαστικού δανείου με σταθερό επιτόκιο 2,95% για τα πρώτα τρία ή 3,10% για τα πρώτα πέντε χρόνια.

Το νέο προϊόν βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του πρωτοποριακού προγράμματος My Home Rewards και δίνει τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας να αποκτήσουν τη δική τους στέγη με προσιτούς οικονομικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το My Home Rewards προσφέρει άμεση επιστροφή μετρητών έως και €2.000 για επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό της κατοικίας από συνεργαζόμενους εμπόρους.

Το νέο προϊόν θα είναι διαθέσιμο από την 11η Δεκεμβρίου μέχρι την 31η Μαρτίου, 2025.

Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, κ. Στέφανος Κασσιανίδης ανάφερε σχετικά:

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που διευκολύνουν τους συμπολίτες μας για την απόκτηση της δικής τους κατοικίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή μας να στηρίζουμε την Κυπριακή κοινωνία. Η Ελληνική Τράπεζα παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή καινοτόμων και προσιτών χρηματοδοτικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Τράπεζα προχώρησε πρόσφατα και στην μείωση του βασικού της επιτοκίου κατά 0.21% σε 1,91%.

Η μείωση επηρέασε θετικά πάνω από 90.000 δανειολήπτες συμβάλλοντας έμπρακτα στην καλύτερη διαχείριση του κόστους δανεισμού των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης.

Δειτε Επισης

Δράσεις Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου για ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο χρηματοπιστωτικό σύστημα
AstroBank: Αποχωρεί η Executive Director και Head, Corporate, SME and Shipping, Εύη Ρωσσίδου Αντωνιάδου
Η ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης της χρηματοοικονομικής παιδείας ανάμεσα στους νέους και πώς θα επιτευχθεί
UniCredit: Πράσινο φως από την ΕΚΤ για απόκτηση έως 29,9% της Commerzbank
Χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός: Διεθνή διδάγματα για βιώσιμο οικονομικό μέλλον
Νίκος Χριστοδουλίδης: Έτοιμη να ενισχύσει επιχειρήσεις και πολίτες με χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό η πολιτεία
Υστερούν οι Κύπριοι σε χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό-Τι καταδεικνύει η έρευνα ΚΤΚ και ΟΟΣΑ
Αθηνά Μιχαηλίδου: Οι ενέργειες και η στρατηγική της κυβέρνησης για την χρηματοοικονομική εκπαίδευση
Χρ. Πατσαλίδης: Οι πρωτοβουλίες και δράσεις για την ενίσχυση της χρηματοοικονομικής παιδείας στην Κύπρο
Μικρή μείωση στα δάνεια που κατέχουν οι Εταιρείες Εξαγοράς Πιστώσεων στο τέλος του 2024